SOCIAL MEDIA

new t-shirt (+ SÚŤAŽ!)

10. apríla 2019
Veta, ktorej sa držím posledných pár rokov v takom tom módnom smere je: "Tričiek nie je nikdy dosť."
Osvedčila sa mi už niekoľkokrát, pretože keď potrebujete vyskladať nejaký dobrý outfit, ako základ skoro vždy potrebujete nejaký ten dobrý top. Väčšinou je mojím základom čierne alebo biele tričko, blúzka či nejaký iný top, no mnohokrát stavím aj na rôzne potlače. A celkovo o jednom tričku s potlačou bude aj dnešný článok spojený so súťažou, v ktorej môžete takéto tričko získať aj vy!

Keď sa tak zamyslím, doma mám niekoľko tričiek, ktoré majú zaujímajú potlač alebo nejaký popis, nad ktorým sa pousmejem nielen ja, vždy keď ho nosím, ale takisto aj človek, ktorý ide okolo mňa. A o to často ide. Keď je na tričkách nejaký dlhý popis, často nestíham prečítať všetko, čo daný človek má. Práve preto si už dlhšie stojím za tým, že tričko by malo mať krátky a výstižný popis, ktorý prečítate na okoloidúcom rýchlo a jednoducho.
tričko - Hrozné Handry

Ako som spomínala vyššie, dnešný článok bude venovaný jednému tričku alebo presnejšie jednej značke tričiek, ktoré majú výstižný nápis. Tou značkou tričiek sú Hrozné Handry, ktoré vo svojej ponuke majú zatiaľ jednu kolekciu tričiek s perfektným a pre mňa neskutočne originálnym a vtipným názvom: Hrozno ťa ľúbim. 

Každý si môže daný text na tričku vziať podľa seba. Ja osobne, keďže som milovníkom ovocia, no takisto aj dobrého vína, napadli mi obe možnosti.
Je to však originálny názov, ktorý vznikol slovnou prešmyčkou a láskou k ovociu. Nič takéto som doteraz na trhu (aspoň na tom našom slovenskom) rozhodne nevidela a úprimne, nájsť niečo, čo tu ešte nebolo, je mnohokrát ťažké. A byť originálnym je ešte ťažšie, nemyslíte?

Úprimne, myslím, že je pre viacerých určite dôležité alebo sa takisto zaujímajú, čo sa za výrobou týchto tričiek skrýva a ako to teda funguje. Značka Hrozné Handry, alebo presnejšie ľudia, ktorí ju majú na starosti, sa rozhodli zbierať odpadky a prispieť tak k čisteniu našej planéty. Úprimne, sama píšem články na tému ekológie, prírody a mnohých iných vecí a často sa snažím bojovať práve tým, že začnem sama od seba. Či už separujem odpad, nepoužívam plastové príbory, slamky a mnoho ďalšieho. V tomto prípade som teda nadšená za takúto myšlienku.
O tričkách sa také tie informácie ako veľkosti, materiál a podobne, dozviete na priloženom linku. Ja len napíšem to, že sú veľmi príjemne mäkké, na tele sa prispôsobia veľmi dobre a nikde neťahajú. Potlač je takisto skvelo viditeľná a myslím si, že pobaví úplne každého.
Tričká sú aj skvelým darčekom pre nejakého kamaráta, kamarátku alebo človeka, ktorý je vám blízky. Myslím, že takýmto originálnym darčekom mu vyčarujete minimálne úsmev na tvári. Osobne, ja aj napriek tomu, že často viem odhadnúť, aký darček dostanem, toto by som od nikoho nečakala.

Nedávno som sa s kamarátkami bavila o móde a celkovo skôr o veciach, ktoré sú vytvorené niekým na našom území. Vždy radšej stavím na niečo, čo bolo vymyslené alebo vyrobené na Slovensku, kde sa môžem s dizajnérom/výrobcom porozprávať o tom, ako vlastne značka vznikla alebo čo je jej poslaním. V tomto prípade sú ľudia za touto značkou neskutočne prívetiví, skvelo sa s nimi komunikovalo a ja som osobne veľmi rada, že takíto ľudia na Slovensku sú.
A nakoniec, to najdôležitejšie! Súťaž o jedno takéto krásne tričko, ktoré budete môcť hrdo nosiť aj vy! Pravidlá súťaže sú veľmi jednoduché:
  1. Do komentáru napíšte svoje obľúbené ovocie, ktoré by ste si vy na tričko veľmi radi nakreslili alebo vytlačili.
  2. Staňte sa fanúšikom facebookovej stránky Hrozné Handry
  3. A svoj mail, kde vás v prípade výzvy, môžem kontaktovať :) 
Súťaž bude prebiehať týždeň, od dnešného dňa až do budúcej stredy (17.4.), kedy v najbližšom článku uverejním víťaza a takisto ho budem kontaktovať :) 

8 komentárov :

  1. jahoda! :)

    lucia.fe@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kokosový orech :)

    minimal1900@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jéééj, to vypadá skvěle. Moje oblíbené ovoce je jahoda.
    genevra43@gmail.com
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Parádní a originální! :)
    Moje zamilované ovoce jsou maliny, ale v těsném závěsu se drží i banány, jablka a hrušky.
    Přeji krásné jarní dny!
    hezkakytka@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť