SOCIAL MEDIA

friends

3. februára 2019
To, že som tak trochu maniakom na citáty už pár z vás vie. Na blogu nájdete nejeden článok, v ktorom som vypísala svoje obľúbené citáty. Dnes to však bude len o jednom z nich, ktorý znie:
"You don't need to text your friend every single day to still be friends. I have friends who check up on me every six months and I know they're just doing their thing and we understand that it's all good. Someone's life doesn't have to revolve around you for them to still love you."

Tento citát vystihuje moje priateľstvá presne v toto obdobie, ktoré mám.
Stredná škola skončila a všetci moji spolužiaci či priatelia sa rozpŕchli do sveta. Niektorí išli študovať do zahraničia alebo tam šli pracovať, iní ostali na Slovensku, no len pár z nich ostalo v tom istom meste, kde študujem ja. A keď aj náhodou ostali, majú úplne iný denný režim, majú úplne inak prednášky a voľný čas ako ja. Práve to je aj dôvod, prečo sa nevidíme tak často. Naposledy som ich videla pred niekoľkými týždňami a aj napriek tomu, že sa chceme stretnúť, to občas nevyjde, pretože niektorá z nás nemá čas.

Snažíme sa byť v kontakte neustále. Písať si na facebooku a hovoriť si, čo je nové. Občas sa však stane, že si niekoľko dní nepíšeme (do tohto nepočítam moju Lolu, s ktorou som v kontakte every day) a to je v poriadku. Občas sa totižto stane, že nemáme čas a je toho veľa. Či už v škole, v práci alebo aj v osobnom živote. Máme toho každá veľa a niekedy neostáva čas na to, aby sme si písali alebo sa videli. Viem však, že tieto priateľstvá, ktoré som si vytvorila s mojimi babami na strednej škole sú silné a trvácne. Neskončia len tak, zo dňa na deň alebo kvôli tomu, že niektorá z nás nemá čas.

Rovnakým citátom je aj citát od Som Idealista:
"Ďakujem za všetky priateľstvá, ktoré prežili obrovskú vzdialenosť, zmeny nálad aj obdobia šialenej zaneprázdnenosti. Takéto priateľstvá sú veľmi zriedkavé. A o to viac si ich vážim."
Presne tak, takéto priateľstvá sú veľmi zriedkavé, pretože len málokedy sa stane, že nájdete tak skvelých ľudí, ktorí chápu jeden druhého. Ja som za takýchto priateľov neskutočne vďačná, pretože viem, že aj napriek tomu, že teraz možno nemáme toľko času, sú tu pre mňa a ja pre nich. Že sa na nich môžem nielen ja, ale aj oni na mňa spoľahnúť.
A dúfam, že presne toto máte v živote aj vy. Priateľov, ktorí sú tu pre vás vždy.
Always & Forever, baby moje 

5 komentárov :

  1. Amazing outfit, dear! You're shining! ♥
    Have a lovely Sunday! xoxo

    🌺visit:
    https://knjizevnizaljubljenik.blogspot.com/2019/02/6-saptac.html ♡

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zo strednej mám 3 také kamošky, ktoré vystihuje prvý citát. Keď sa stretneme hoci je to len raz za pol roka, cítime sa akoby sme spolu boli každý deň a nikdy neprešlo toľko času koľko už prešlo. Toto sú pravé hodnoty, ktoré nikde nekúpiš :)
    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. I really love that quote - and it is so true. I have friends like that. And when we do text or see each other, it's like no time has passed! Love this outfit as well. You loo stunning!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Taky mám ráda citáty a tyto nejsou jen pěkné, ale i pravdivé. Já mám opravdových kamarádek jen pár a jsem za ně vděčná. Myslím, že naše přátelství by přežilo snad všechno.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť