SOCIAL MEDIA

do you like leggins?

5. februára 2019
Štýl každého človeka sa počas jeho života mení. Každý si prejde určitými obdobiami, aby sa mohol dostať tam, kde je teraz. Kde sa cíti dobre.
Aj môj štýl sa časom menil. Niekedy som preferovala viac rifle, mikiny, tenisky a taký ten športový štýl. Neskôr som však zistila, že sa lepšie cítim v sukniach, šatách, kabátoch a mnohokrát aj v opätkoch. 
Samozrejme, nehovorím, že je to konečný štýl, ktorý sa mi nezmení, a že som na sebe už niekoľko rokov nemala rifle. To nie je pravda, pretože rifle mám napríklad takto v zime rada a nosím ich. Pravdou však je, že existuje aj niečo, čo by som si na seba nikdy nedala a je úplne jedno, aký štýl obliekania preferujem. 
Nedávno sme mali presne na túto tému konverzáciu s jednou mojou kamarátkou, ktorá sa ma pýtala, aký kúsok oblečenia v mojom šatníku nenájde a čo by som si na seba nikdy nedala. Nemusela som ani dlho premýšľať, pretože som človek, ktorý svoj šatník pozná veľmi dobre, pozná aj to, čo má rád, čo nosí, a preto moja odpoveď znela: 
Legíny.

Aby som to však objasnila a nedostala hŕstku negatívnych komentárov a hejtov. Legíny na športovanie a na cvičenie nosím. Sú to hrubšie legíny, ktoré po predklonení neodhalia celý môj zadok a dizajn nohavičiek, no aj napriek takejto kvalite ich nosím len pri cvičení. Cvičím väčšinou doma, v domácej posilňovni, takže na verejnosť v nich nijako nemusím vychádzať. Keď idem do fitka (čo teraz nebolo už dlhšie, pretože sa mi lepšie cvičí v domácom prostredí) som oblečená v klasických rifliach, vo fitku sa prezlečiem, zacvičím si a prezlečiem sa späť do klasického oblečenia.  
Legíny, ktoré však nosia mnohé dievčatá či ženy ako spodný diel a je pre nich ekvivalentom k rifliam, nie je podľa mňa módnym kúskom, ktorý by sa mal nosiť. Pre mňa je to niečo ako pančušky alebo kúsok, ktorý môžete nosiť maximálne na doma. 

Nechcem odsudzovať nikoho, pretože viem, že každý má iný štýl, každý nosí niečo iné a každý posudzuje outfity alebo oblečenie podľa svojich preferencií. 
A toto sú moje. Práve z tohto dôvodu u mňa v šatníku medzi oblečením, ktoré nosím do mesta, do školy alebo niekam von, keď ideme s priateľmi, nenájdete žiadne legíny. V spodnej poličke možno nájdete pár kusov športových kvalitných legín, ktoré sú vhodné na športovanie, no tým to končí. 
A to je moja odpoveď a takisto aj vysvetlenie, čo by som si na seba nikdy do spoločnosti nedala a čo skoro vôbec, s výnimkou nejakých okolností ako napríklad šport, nenosím. 

A čo vy a kúsok, ktorý by ste si nikdy na seba nedali? Existuje taký? :) 

6 komentárov :

  1. Úplne s tebou súhlasím. Ja som si k legínam vybudovala až taký (ne)vzťah, že pokiaľ nie som doma a mám na seba legíny, mám pocit, akoby som ani nebola oblečená. Tiež ich nepovažujem za vhodný kus oblečenie na bežné nosenie do mesta.
    A mimochodom, ten kabát je úplne skvelý! :)
    Weirdhouse

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som rada, že nie som jediná, ktorá má takýto názor! :)
      A ďakujem! :)

      Odstrániť
  2. Já legíny nosím, ale taky jen na cvičení. Nebo takové ty hrubší na zimu a nosím je s kozačkami. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, na cvičenie aj ja. Sú veľmi pohodlné a nepadajú :)

      Odstrániť