SOCIAL MEDIA

very fast year

10. decembra 2018
Vianoce sa pomaly blížia a moja vianočná nálada, ktorú mám už od polovice novembra, len silne. Vianočné obdobie mám veľmi rada. Je plné krásnych dní, plných pokoja (aj napriek predtermínom na skúšky, ktoré mám), strávených s rodinou, prechádzky po tých najkrajších vianočných trhoch a obdobie plné nových začiatkov.



Už dávnejšie som čítala, že pre niekoho rok 2018 prešiel extrémne rýchlo. Že to bol jeden rýchly chaos, v ktorom sa toho udialo neskutočne veľa. Že to bol emocionálny zabijak so všetkým, čo k tomu patrí.
Keď som to čítala, len som prikyvovala. Presne taký bol aj ten môj. Neviem aký bol rok 2018 váš, ale môj bol neskutočne rýchly, plný zvratov, nových vecí ako je vysoká škola, plný nových ľudí, ukončenie niekoľkých kapitol môjho života a veľmi veľa nových zážitkov, za ktoré som neskutočne rada. Taký menší zhrňujúci článok mám pre vás na koniec roka prichystaný.
Okrem toho, že bol môj rok chaotický a bláznivý vám však nesmiem zabudnúť ani poznamenať, čo je v dnešnom outfite najdôležitejšie. Tento nádherný rolák som si zamilovala okamžite a hneď na prvé vyskúšanie. Vybrala som si ho preto, lebo roláky sa mi veľmi páčia, no doma mám asi len dva a to sú skôr svetre, ako klasické roláky. A presne tento vo vínovej farbe som si zamilovala ešte viac! :)
Ak teda máte radi roláky aj vy, tento je skvelou voľbou, pretože je mäkučký a skvelo sa nosí :)

4 komentáre :

  1. So beautiful skirt. It looks wonderful!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež mám veľmi rada Vianoce a tiež ma tohto roku pochytila tá nálada tak dúfam, že mi vydrží.♥ Krásny outfit a aj článok. ♥

    www.blogofsunflower.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rolák vypadá hezky a rok 2018 opravdu rychle utekl. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. taky mám ráda Vánoce a těším se na jejich strávení s rodinou :) super rolák :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť