SOCIAL MEDIA

jeans problem

28. decembra 2018
Pred nejakým časom som sa rozhodla, že si kúpim čierne rifle. Ja osobne som skôr sukňový a šatový človek, no v zime pri mínus troch stupňoch je to jediné, čo potrebujete, dlhé rifle, ktoré vás ochránia pred zimou. Keď som si otvorila šatník, zistila som, že mám rifle v rôznych modrých odtieňoch, no ani jedny neboli v čiernej farbe, ktorá by sa mi hodila do outfitov. A tak som začala hľadať.
Posledné približne dva roky nie som príliš fanúšikom kupovania oblečenia v kamenných obchodoch, kde je neskutočne veľa ľudí, a preto vždy veľmi rada nakupujem online. Oblečenie vidím na nejakej osobe, vyzerá omnoho lepšie a jednoduchšie sa mi tak nakupuje.


To, že som v niektorých veciach nerozhodná viem, ale nečakala som, že mi bude výber nohavíc trvať tak dlho. Klasických, čiernych nohavíc. A prečo vlastne?
Pobehala som niekoľko online obchodov, z ktorých pravidelne nakupujem, no všade som našla rifle, ktoré končili vysoko, ale fakt že vysoko nad členkami alebo mali roztrhnuté skoro celé stehno (okej, možno preháňam, ale viete, čo myslím).

Ja nie som proti trendu holých členkov. Úprimne, takýto strih nohavíc vyzerá veľmi dobre, keď si k nemu obujete napríklad tenisky a vytvoríte tak športový outfit, ktorý nielen, že vyzerá veľmi dobre, ale takisto sa v ňom aj dobre cítite. Rovnako sa mi páčia aj deravé kolená, ktoré síce často nenosím, ale raz za čas, prečo nie.
Lenže.
Ľudia, je december.
Vonku sneží a je mínus päť.
Človek potrebuje nohavice alebo rifle s NORMÁLNOU DĹŽKOU a BEZ DIER.
Keď niekde vidím niekoho v takomto počasí chodiť s holými členkami, ľahkej koženej bundičke a teniskách, krútim hlavou. Nie, nemám žiadne materské inštinkty ani nič podobné, len sa mi občas zastavuje rozum nad tým, ako ľudia občas podľahnú nezmyselným trendom a len preto, aby vyzerali "IN" riskujú niekedy svoje zdravie. Niekedy menej, niekedy viac, no vždy je to risk.

Ja viem, hovorí sa, kvôli kráse si musíme niečo vytrpieť, no predsa. Toto je aspoň podľa mňa, moc. A len tak mimochodom, veľmi pekne a štýlovo sa dá obliecť aj bez toho, aby mal človek holé členky a zápal priedušiek.
Samozrejme treba pripomenúť, že tento článok nebol napísaný kvôli tomu, aby som niekoho "hejtovala" alebo aby som niekoho súdila. Je to skôr môj pohľad na dnešný, ďalší trend, ku ktorému som sa veľmi rada vyjadrila. Niektoré trendy sú síce fajn a vyzerajú dobre, no nie sú aplikovateľné na celý rok.

A čo vy a tento trend? Aký je váš názor? :)

4 komentáre :

  1. práve dnes som tak videla jedného chalana s holými členkami, ešte aj na motorke, a povedala som si presne toto isté...nie som zástanca toho, že treba byť in za každú cenu a preto holé členky v decembri rozhodne nenosím. ak už si oblečiem také rifle, tak si k nim dám čižmy po kolená aby som nemala žiadnu časť na tele holú :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  2. You look fantastic! I neither understand why jeans often that destroyed...
    xx from Bavaria/Germany, Rena
    www.dressedwithsoul.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To vážně někdo chodí s holými kotníky po venku? Já bych asi zmrzla. Jinak pěkná košile. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak jsem spíše sukňový typ, džíny mám ve skříni jenom jedny - modré Wranglerky :D Také jsem uvažovala o tom, že si pořídím černé, tak uvidíme :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť