SOCIAL MEDIA

about love

17. decembra 2018
Dnes si dáme jeden článoček, ktorý sa bude jemne týkať lásky, čo vy na to? :) Nedávno som totižto jeden krásny čítala, a preto mi to nedá spomenúť to aj tu.


Vo svojom živote stretneme 5 osôb, do ktorých sa zamilujeme:
1. človek, ktorý nám zlomí srdce
Bolí to. Bolí vidieť človeka, ktorý nám zlomil srdce, ako si žije svoj perfektný život zatiaľ čo vy sedíte v tichej miestnosti, nespíte celé noci, plačete z celého srdca. Chuť pier tohto človeka cítite na perách ešte veľmi dlho. Miloval vás? Plakal, keď sa to skončilo? Chýbame tomu človeku? Asi nie.

2. človek, ktorému my zlomíme srdce
Nechceme, no stane sa to. Niečo sa zmení a ten oheň, ktorý tam niekedy bol, tá vášeň, odrazu odíde a zmizne. Všade je len tma. Musíte sa posunúť ďalej aj bez toho človeka a aj napriek tomu, že ho máme veľmi radi, mu lámeme tým srdce.

3. človek, ktorý nás nikdy nemiloval
Nejako sa k tomuto človeku "prilepíte". Odrazu sa vám dostanú pod kožu a nedokážeme sa od nich dostať ďalej. Vyzerá tak šťastne a vy jednoducho musíte byť pri ňom. Niečo vo vnútri vás sa mení a láme. Vy toho človeka milujete, no on vás len využíva vo svoje dobro. Takáto láska vytvára len bolesť, nič dobré.

4. človek, ktorý dá láske úplne iný význam
Sobotné rána nikdy neboli krajšie, pokým ste túto osobu nepoznali. Hlas príjemného spevu tohto človeka znie tak dobre, príjemne a vytvára vám úsmev na tvári. Milujete to, ako z vášho obyčajného života vytvára niečo iné. Takýto človek vás vezme v noci len tak na prechádzku alebo do auta, aby ste si zajazdili po okolí. Je to človek, ktorého potrebujete, a ktorého milujete.

5. VY
Zaberie to nejaký čas, možno aj celý život. Zaberie to nejaký čas, neničiť samých seba každú minútu svojich zlých dní. Sebeláska a vzťah samých k sebe je niekedy to najťažšie, no je to to najdôležitejšie, čo vo svojom živote potrebujete. Až keď začnete milovať samých seba, budú vás môcť milovať aj ostatní.
Myslím si, že niekedy môžeme stretnúť osobu, ktorá má niekoľko z týchto vlastností spoločných. Nedávno, pred rokom, som stretla človeka ktorý bol prvý a takisto aj tretí človek. Niekedy to ide ruka v ruke a je to o to ťažšie.

10 komentárov :