SOCIAL MEDIA

february

2. marca 2015
Ani som sa nenazdala a už je tu marec ! Keď sa povie marec, hneď si spomeniem, že je mesiac kníh, pripomína mi, že prichádza jar a hlavne.. mám narodeniny ! Akoby to bolo len včera, keď som písala príspevok, v ktorom som zhŕňala január a teraz už skončil február, a tak si to žiada ďalší príspevok. Sľúbila som, že budem písať takéto zhrnutie vždy, keď skončí mesiac a chcela by som to nejako dodržiavať. 
Ako teda dopadol február ? 
Je toho dosť, mám dosť fotiek, takže sa usaďte, spravte si čaj alebo kávu a vychutnávajte :)


Hneď na začiatku februára sa "pieklo". Sú to nepečené cheesecake pre jedného. Vážne dobré. Určite skúste ak máte radi lesné ovocie. A myslím si, že keď nie a máte radšej iné ovocie, môžete ho nahradiť ! Kým bola ešte "snehová kalamita" boli sme sa sánkovať. Užili sme si to a prišli sme domov unavení, ale spokojní.

 Vo februári bola aj nejaká tá spolupráca. Presnejšie s úžasným Kawaii Boxom, kde prebiehala aj giveaway. Tie vecičky boli naozaj krásne! Robili sme doma grécky šalát. Milujem balkánsky grécky šalát a v kombinácií s olivami je to foodporn. A na valentína sa piekol čokoládový chlebík so srdiečkom :)
Bol aj jeden healthy článok, kde som rozoberala trochu stravu. Ak vás zaujíma zdravý životný štýl, máte sa na čo tešiť, takéto články určite chystám napísať viac :) Keďže sa stala koncom minulého roka jedna smutná udalosť s naším psíkom, ktorého sme mali 13 rokov, po niekoľkých mesiacoch, keď sme už nevydržali prázdny dvor a záhradu, sme sa rozhodli pre nového a ja som hneď vedela, akého by som chcela. Nemeckú dogu. A po dlhej dobe malá šišatá selfie.
Po prvýkrát som skúšala koláč s nejakej inej suroviny (z nejakej suroviny, ktorú inak normálne nepoužívam), a tak som si našla cícerový koláčik a bol úžasný ! Mám prvýkrát arašidové maslo z Lidla a už viem, prečo ho všetci tak milujú. Škoda, že som si kúpila len jedno.. Ovocie hocikde, hocikedy!


9 komentárov :

  1. I love your pictures!
    I follow you via gfc
    kisses

    Pearls and Roses

    OdpovedaťOdstrániť
  2. wonderful pictures
    kiss
    http://mywonderrfulworld.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. milujem random posty! a to arašidové maslo som chcela tiež vyskúšať, ale premeškala som to a teraz ľutujem ešte viac :(
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Love those photos! What do you think of following each other? Drop a comment on my blog!

    Love, Didi of Frances and Flair
    KEEP IN TOUCH: Facebook||Bloglovin'||Twitter||Instagram

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Such a cute blog! I love these photos!
    I'm your new follower with GFC. Do you wanna follow me back?
    Kiss.


    Giulia
    http://anotherearthpink.blogspot.it/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nice blog, dear :)
    www.blog017.blogspot.com ♥

    OdpovedaťOdstrániť