SOCIAL MEDIA

beauty tip: Revuele

28. augusta 2021

 Ahojte!

Dnes som si pre vás pripravila menšiu recenziu dvoch produktov od značky Revuele, ktoré mi nedávno prišli z ElNino a posledné dni/týždne som ich testovala. Ide o séra s názvami – Revuele Apothecary Beauty Sleep Potion a Revuele Natural Line Hydratating Serum.


Začnime teda Revuele Natural Line Hydratating Serum. Za svoj život som vyskúšala už niekoľko hydratačných sér. Niektoré boli dobré, iné nemali príliš výrazné účinky. Ani jedno ma však príliš nezaujalo, prípadne som si po čase naň tak zvykla, že nemalo žiadne účinky. A môžem vám povedať, že som tých sér vyskúšala už dosť. Väčšina bola hydratačná, pretože mám suchú pleť. Nedávno som sa dostala k značke Revuele. Nikdy som o nej nepočula, a preto som si povedala, že by som niečo vyskúšala. Produkty má za skvelú cenu a vyzerajú veľmi príťažlivo. V pekných, jednoduchých obaloch s praktických aplikátorom.

A tak sa ku mne dostali rovno dva produkty. Prvé som testovala hydratačné sérum, ktoré som si dávala každé ráno. Najprv som si vyčistila pleť, následne som si dala sérum, chvíľku počkala, kým sa vstrebe a aplikovala hydratačná krém. Mejkapy moc často nenosím, no ak som niekam išla a potrebovala som základ na kontúrovanie alebo líčenie očí, tak som si dala ešte ten.

Menšie zmeny som si všimla už o pár dní, keď bola pleť viac vyhladená. Nebola príliš suchá ani vtedy, keď som si odlíčila mejkap alebo som vyšla zo sprchy (voda mi nerobí príliš dobre a pleť vysušuje). V kombinácii s druhým sérom išlo o perfektnú hydračnú kombináciu, ktorú som práve potrebovala. A určite ju budem potrebovať aj v zime.

Sérum obsahuje:

  • ryžový extrakt
  • extrakt z quinoi
  • extrakt z chia semienok

Sérum sa veľmi jednoducho nanáša a skvelo pôsobí. Rýchlo sa vstrebáva, je príjemné a nerobí olejovú vrstvu, ktorú by ste cítili ešte veľmi dlho po použití. Produkt je "fragrance free", takže nevonia nijako špecificky a jednoducho sa kombinuje s krémom inej vône.

Druhým produktom je Revuele Apothecary Beauty Sleep Potion, ktorý ma veľmi príjemne potešil už len svojím štýlovým prevedením a pekným obalom. Tento produkt má veľmi príjemnú, bylinkovú vôňu, v ktorej ucítite najmä levanduľu. Tá upokojuje a je ako stvorená na noc a spánok.

Sérum má podobné vlastnosti ako prechádzajúce. Veľmi dobre sa vstrebáva a nezanecháva olejový mastný filter. Do pokožky ho stačí vmasírovať krúživými pohybmi. Aplikujte ho na vyčistenú pokožku. Ja si niekedy naň (po vstrebaní) dám ešte krém. Vo väčšine prípadov tak nerobím, pretože sérum pokožku nevysušuje. Práve naopak. Skvelo ju hydratuje, a preto nie je potrebné doplniť ho iným produktom. Samozrejme, ak by ste potrebovali, pokojne tak urobte.

Aplikácia je jednoduchá, pretože sérum má praktický aplikátor. Stačí si nakvapkať pár kvapiek do rúk alebo rovno na pleť a dobre rozmasírovať. Sérum je určené pre suchú, mastnú aj normálnu pleť. Vďaka tomu je určené pre úplne všetkých. Jeho hlavnou úlohou je starať sa, regenerovať a upokojovať pokožku.

Sérum obsahuje:

  • arganový olej
  • avokádový olej
  • levanduľový esenciálny olej
Ja osobne som s týmito sérami nesmierne spokojná. Majú skvelý účinok na moju pleť, nie sú príliš silné a skvelo sa o ňu starajú. Nezanechávajú červené miesta a nerobia ani iné problémy (ako napríklad vyrážky). Používam ich v kombinácii, vďaka čomu som celý hydratačný účinok zdvojnásobila (aspoň si myslím), no ak budete používať Revuele Natural Line Hydratating Serum samostatne, ráno i večer, dosiahnete rovnaké výsledky.

A čo vy a značka Revuele? Poznáte/používate?

2 komentáre :

  1. These products sound really wonderful and easy to use! Thank you for sharing!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pokud je i na mastnou pleť, ráda ho někdy vyzkouším. Přesně něco takového bych potřebovala - vypadá dobře! :)

    OdpovedaťOdstrániť