SOCIAL MEDIA

beauty tip: Mary Kay

1. februára 2021

Niekedy si hovorím, či ma balíčky, ktoré mi prídu, môžu ešte prekvapiť. Pretože stretla som sa už s takými prepracovanými kúskami, že od úžasu som niekedy bez slov. Tentokrát ma Mary Kay znova neskutočne potešila. V balíkusom totižto nenašla len kozmetické produkty, ale aj niečo na jedenie a pitie. Poďme sa na to spolu pozrieť. 

Kozmetické produkty potešili (ako vždy), ale tá termoska? Ja som neskutočným milovníkom takýchto vecí (poháre, šálky, termosky a podobne), takže z nej som sa neskutočne roztopila. A síce by som vám veľmi rada hovorila o termoske, myslím, že všetci ste prišli na článok kvôli tomu, aby ste si mohli prečítať recenziu na produkty. 

Ešte predtým, ako sa však pustíme do produktov, musím povedať, že Waterdrop som mala prvýkrát a veľmi ma prekvapili. Čakala som umelú a nevýraznú chuť. Opak bol však pravdou. Po rozpustení bol drink veľmi chutný. Nebol príliš sladký a umelinu som necítila vôbec. Ak teda premýšľate, že by ste si ich kúpili, rozhodne odporúčam všetkými desiatimi. 

Poďme však už na samotnú recenziu produktov. Prvým je sérum s vitamínom C a E. Osobne mám séra veľmi rada. Používam ich na pravidelnej báze. Spravidla hydratačné. Toto z rady TimeWise je vhodné na ochranu pred oxidačným stresom. Vitamín E je vysokoúčinný antioxidant a v spojení s vitamínom C dodáva pokožke všetko, čo potrebuje. 


Musím povedať, že prvá vec, ktorá ma na sére zaujala, je praktický aplikátor. Mnohé séra majú pipetu, s ktorou sa mne nerobí až tak dobre. Preto som rada, že tento produkt má "pumpu". Okrem toho nemá žiadnu vôňu. Na pleť sa jednoducho aplikuje a rýchlo sa vstrebe. Skvelo sa kombinuje s krémom. 

Mamine sa sérum taktiež veľmi zapáčilo. TimeWise je skvelá rada aj pre zrelú pokožku, a preto sme sa dohodli, že ho budete používať spoločne. Som veľmi zvedavá, aké bude mať účinky. Vitamín C má však prirodzenú funkciu rozjasnenia. Plus, všetky produkty z tejto rady vždy skvelo sadli a mali perfektné účinky. 

Druhým produktom bolo mydlo na ruky z rady Satin Hands. Myslím, že kvôli situácii zúriacej po celom svete si každý dáva na hygienu pozor dvakrát viac ako inokedy. Rovnako som na som aj ja. Ruky si umývam aj keď vyjdem von len na dve minúty a ničoho sa nedotknem. Bohužiaľ, klasické mydlá vysušujú ruky. V kombinácii s chladným počasím je pokožka začervenaná a môže praskať. 


Okrem krémov na ruky je potrebné používať kvalitné mydlá, ktoré toľko nevysušujú. Produkty z rady Satin Hands sú skvelým pomocníkom. Doma mám dva super hydratačné krémy, ktoré používam najmä počas zimy. 

Mydlo Satin Hands obsahuje bambucké maslo. Pri tom, ako si ruky umývate, ich aj hydratujete. Najlepšie výsledky však dosiahnete najmä vtedy, keď ho budete kombinovať s krémom z rovnakej rady. 

Hustota mydla je stredná. Dobre pení, čo mám osobne veľmi rada. Vonia sviežo. Mne sa vôňa veľmi páči. Drží dlho po tom, čo si ruky umyjete. Ak teda hľadáte mydlo, ktoré vás nielenže zbaví baktérií, ale taktiež hydratuje, stavte na Satin Hands aj vy. Uvidíte, neoľutujete. 

To je odo mňa na dnes všetko. Od Mary Kay mám však na ceste ešte jednu zásielku, na ktorú sa osobne veľmi teším. O všetkom už o pár dní! :) 

5 komentárov :

  1. Waterdrop jsem měla a teda nezaujalo mě to ani trošku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To mýdlo musí být velmi příjemné na ruce, jinak se mi moc líbí design láhve - ta se povedla! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zvláštní, že o Mary Kay slýchám tolik ale sama jsem od nich ještě nikdy nic nevyzkoušela!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Skvělý článek. Já z MK zatím zkušenosti nemám, ale kamarádka říkala, že kosmetika špatná není :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť