SOCIAL MEDIA

wearing is caring

23. novembra 2020

Dnes som si pre vás pripravila trochu netradičný článok a úprimne, ak by mi niekto pred rokom povedal, že ku koncu roka 2020 budem písať recenziu na tieto produkty, asi by som mu neverila. Všetko sa však zmenilo a rúška sa dnes stali bežnou súčasťou našich životov. Doteraz si pamätám ako v marci a apríli ich bol nedostatok, pretože každý si kupoval desiatky. Všetci sa báli o svoje zdravie a panikárili. My sme si v tom čase ušili doma svoje vlastné, ktoré síce neposkytovali takú ochranu ako klasické lekárske rúška so striebrom, ale sčasti pomohli. 

Domáce rúška som nosila počas celej prvej vlny. Dobre mi sedeli, nerosili mi okuliare, boli čierne a príjemné na tvári. Následne som začala nosiť iné čierne, ktoré mi priniesol ocino z práce. Tieto rúška som nosila doteraz, pretože boli veľmi príjemné a taktiež sedeli tak, že sa mi nerosili okuliare. Keď mi nedávno prišiel mail s tým, či by som nechcela vyskúšať zaujímavé, farebné rúška, povedala som si, prečo nie? 

Počkala som si približne dva týždne a keď mi zásielka prišla, rýchlo som ju otvárala (pretože som si najprv myslela, že mi prišli kryty na telefón) a rúška skúšala. Prekvapilo ma, ako skvelo sú prepracované a že majú striebro, ktoré sa nachádza v jednorazových lekárskych rúškach. Šnúrky sú taktiež príjemné, uši neťahajú a taktiež nerežú. Nehovoriac o tom, že ja, ako človek, ktorý nosí okuliare, má občas s rúškami za ušami problémy, pretože ma po čase začnú bolieť. 

Rúško si viete prispôsobiť vďaka kovu veľmi jednoducho, presne podľa seba a svojho nosa. Veľkosť je univerzálna. Skúsila som ho ako ja, žena s menšou tvárou, tak aj muž, môj kamarát. Sedí príjemne, zakryje ako nos, tak aj ústa. 

Úprimne, sama neviem, čo všetko mám pri recenzií rúšok spomenúť, pretože som to nikdy nerobila. Pravdepodobne je dobré povedať niečo o materiáli, ktorý je hrubý, no pritom priedušný. Cez rúško sa dobre dýcha. Vhodné by bolo aj počas leta, keď je príliš teplo. Keďže je však materiál pomerne hrubý, nepotrhá sa pri pravidelnom nosení. 

Dizajn je príjemný. Pritiahne pozornosť a aj napriek tomu, že nie som príliš milovníkom ružovej a tohto japonského štýlu, páči sa mi. V balení ich bolo 10, a tak som dala po jednom kuse aj svojim kamarátom, sestre a mamine. Všetci sme tak vybavení na boj proti tejto pliage, ktorá nechce zmiznúť. 

Ale, ako sa hovorí na papieriku, ktorý som dostala k rúškam - Wearing is caring. Práve preto, noste rúška a ochráňte seba aj ostatných pred vírusom. A v prípade, že by ste chceli zlaté a pekné rúška, zvoľte tieto. Sú super. 

2 komentáre :

  1. Hodně se mi líbí ten design. Já stále nosím domácí roušky a nijak jejich vzhled neřeším, ale tyhle se mi opravdu líbí.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak ty jsou maximálně roztomilé! Skvělá volba. :))

    OdpovedaťOdstrániť