SOCIAL MEDIA

halloween Nivea

5. novembra 2020

 Ahojte, 

v dnešnom článku by som vám rada ukázala zopár produktov, ktoré mi nedávno prišli od Nivea. Všetci dobre viete, ako produkty od tejto značky milujem a na testovanie som sa preto veľmi tešila. Balíček bol orientovaný tak trochu halloweensky. Všetky produkty sa týkajú starostlivosti o pleť - presnejšie na jej vyčistenie. Poďme sa na to spoločne pozrieť :) 

Prvým produktom je micelárna voda MicellAIR Expert, ktorú som doma už niekoľkokrát mala. Úprimne môžem povedať, že micerálky od Nivea používam najčastejšie. Pravidelne ich mením. Napríklad, počas leta som používala micelárku s ružovou vodou. Veľmi sa mi páči, že ide o dvojfázové produkty, ktoré pleť príliš nevysušujú (čo ja osobne veľmi potrebujem). Som rada, že táto micelárna voda v balíku bude súčasťou mojej jesene a následne aj zimy. 

Micelárne vody osobne používam len na tvár. Na oči spravidla používam odličovacie mlieko, ktoré sa mi zdá jemnejšie. V prípade tohto produktu však odličujem úplne celú pleť. Oči vôbec neštípu. Práve naopak. Sú veľmi dobre a rýchlo odlíčené. 

Ak by ste však náhodou mali pocit, že micelárna voda je príliš silná na vaše oči, pokojne použite druhý produkt, ktorý tu pre vás mám. Ide o expertný odličovač očí MixellAIR Expert, ktorý dokáže odlíčiť veľmi jednoducho vodeodolnú riasenku. 

Ja osobne nie som príliš milovníkom vodeodolných riasenok. Nepoužívam ich, pretože často ani nemusím. Dnešné riasenky dokážu vydržať na oku dlho aj bez toho, aby sa rozmazali v daždivom či vlhkom počasí. Doma však jednu mám a tak som ju na oči naniesla a nechala zaschnúť. Následne som použila tento produkt, ktorý ju dal dolu v priebehu niekoľkých sekúnd. Aj v tomto prípade ide o dvojfázový typ, ktorý je na oči jemný. Vhodný je aj pre ženy s citlivými očami. 

Ďalej prechádzame na odličovacie micelárne obrúsky MicellAIR Expert. Musím povedať, že obrúsky od Nivea sú moje najobľúbenejšie. Mám ich vždy pri sebe. Nosím ich neustále pri sebe, keď cestujem alebo idem niekam preč a viem, že sa budem musieť odlíčiť. Namiesto toho, aby som brala veľkú micelárnu vodu alebo iné produkty, zoberiem si takéto kompaktné obrúsky. Veľkosť je priam ideálna. V jednom balení nájdete 20 kusov. 

Nehovoriac o tom, aké skvelé funkcie obrúsky majú. Môžete ich využiť na oči, pery aj celkovo na tvár. Jedným pretretím vás vedia zbaviť väčšiny mejkapu či iných kozmetických produktov. Krásne voňajú a sú dostatočne napustené tekutinou. Niekoľkokrát som sa totižto stretla s výrobkami od iných značiek, ktoré boli príliš suché (a nie, neboli vyschnuté, pretože som ich kúpila niekoľkokrát po sebe) a pri odličovaní to dosť vadilo. Občas som musela aj pritlačiť, čo by ste pri odličovaní robiť nemali. 

Ak teda hľadáte obrúsky, ktoré vedia účinne odstránič mejkap, sú dosť vlhké a pritom krásne voňajú, za mňa sú tieto tým pravým. Plus! Výhodou je aj to, že ak by ste chceli iné, Nivea ich má v ponuke rovno niekoľko. Dokonca aj také so zvieratkami 😍

Milovníci peelingov, zbystrite pozornosť! Expertný čistiaci pleťový gél s MicellAIR komplexom je pre vás ako stvorený a ja som bola z neho neskutočne nadšená. Ide o produkt podobný peelingu, ktorý môžete používať na každodennej báze, čo je výhoda, pretože niektoré peelingy sú príliš agresívne a pleť dokážu podráždiť. 

Pri tomto produkte je na vás, kedy zvolíte jeho aplikáciu. Buď ho budete používať pri odličovaní alebo pred líčením. Pokožku totižto dokážete zbaviť všetkých odumretých častí a vyhladiť ju. Pri nanášaní mejkapu bude tak pleť čerstvá a príjemná. 

Používanie peelingu je veľmi jednoduché. Nemá príliš veľké časti, ktoré by mohli pokožku nejako podráždiť. Je príjemný a má aj skvelú konzistenciu. Na pleti sa veľmi dobre rozotiera a následne dáva dolu. 

A posledným produktom je moje obľúbené Labello, ktorých mám doma vždy zbierku. Nechcem sa totižto dostať do situácie, že by som posledné minula a následne by som nemala čo dať na pery. Na pery nepoužívam žiaden iný balzam. Rovnako ako pleť aj pery mám často suché, a preto ich pravidelne hydratujem. Množstvo iných balzamov robí nepríjemný filter, ktorý musíte dať servítkou dolu. Poprípade, iné balzamy len pery zamastia a nijako nehydratujú. 

Práve to je dôvod, prečo po vyskúšaní Labello som zostala verná jemu. Plus, existujú desiatky rôznych druhov. Mojim najobľúbenejším je klasické modré, no keď chcem jemnú farbu siahnem napríklad po tomto Blackberry Shine, ktoré má nádhernú vôňu a veľmi príjemnú a prirodzenú farbu. 

To je odo mňa na dnes všetko. Ktorý produkt ste už vyskúšali a s ktorým ste boli spokojní? :) 

3 komentáre :