SOCIAL MEDIA

Rimmel Super Gel

25. októbra 2020
Ahojte!

Dnes som si pre vás pripravila jeden tip na lak, ktorý som si za posledné týždne obľúbila. Mojou obľúbenou farbou, ktorú si neustále z Notino objednávam, bola nude farba, ktorú mal Rimmel. Dlhšie som ju v ponuke nevidela, a preto som si povedala, že by som mohla vyskúšať od tejto značky aj iné farby. 

Nie je to tak, že by som od Rimmelu nemala žiadne iné odtiene, ale chcela som skôr niečo, čo som ešte nemala. Tak som vzala ďalšiu, jemnú farbu, ktorá má jemný nádych fialovej. Jej názov je Bare Hug a je taktiež v kolekcii Super Gel. Celý názov laku je teda Rimmel Super Gel - Bare Hug

Osobne mám gélové laky veľmi rada. Umelé nechty som nikdy nemala. Vždy som si lakovala tie svoje. Niekedy ich mám dlhšie, inokedy kratšie. Teraz ich mám po dlhšej dobe kratšie (alebo tak stredne dlhé) a zatiaľ si to užívam, aj keď viem, že si ich nechám znova narásť poriadne dlhé 😄. 

Tieto gélové laky vedia moje nechty zmeniť na skoro gélové umelé (minimálne na prvý pohľad tak vždy vyzerajú) a som z nich nadšená. Síce trvá dlhšie kým zaschnú, no vždy to stojí za to. Ja si vždy vyhradím aj čas, kedy si nechty lakujem. Snažím sa, aby som ich mala aspoň 2 hodiny v pokoji. Vtedy skôr píšem články alebo len vybavujem nejaké veci. 

Laky od Rimmelu sú skvelú v tom, že stačí jedna, maximálne dve vrstvy. Na nechtoch tak nemám nálož laku, ktorá by nevedela zaschnúť. Následne, ako si nechty nalakujem, dám vrstvu priesvitného laku (taktiež od Rimmel) a nechám prirodzene zaschnúť. Bez UV lampy. 

Tento odtieň potreboval len dve vrstvy. Nemusela som sa trápiť tromi či štyrmi vrstvami, ktoré by nezaschli poldňa. Lak je krásny, lesklý. Na nechtoch vyzerá veľmi prirodzene. Ja osobne milujem na nechtoch nude a jemnejšie farby. Preto ak ma niekedy uvidíte s červenými alebo tmavými fialovými nechtami, vystihli ste výnimočnú chvíľu. 

Lak mi vydrží bez nejakého zničenia alebo odlupovania 5 - 6 dní. Po piatich dňoch sa zvyčajne jemne popraská, no stále veľmi pekne drží, takže ak by ste sa bližšie na nechty nepozreli, ani by ste nevedeli, že by s ním niečo bolo. 

To, čo mne na nechtoch nikdy nenájdete, je zošúchaný alebo nejako porušený lak. Jednoducho som na to alergická. Ak sa mi nejako lak poruší, okamžite ide dolu a nechty nalakujem inou farbou. Alebo tou istou. Podľa toho, akú mám náladu. 

Som preto rada, že som našla tento druh lakov, ktoré vydržia dlhšie ako 3 dni bez toho, aby sa nejako porušili. Uľahčuje mi to bežné fungovanie a taktiež prácu s lakovaním. Spravidla si nechty lakujem raz do týždňa. V prípade tmavších lakov, ktoré sa rýchlejšie zošúchajú, dvakrát. 

To je dnes odo mňa všetko. Aký je váš obľúbený lak? :) 

4 komentáre :

  1. Na něj slyším samou chválu všude možně, asi také budu muset investovat do pořádného gel laku. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já měla vždy laky od Rimmelu hrozně ráda, myslím, že jsou super kvalitou i cenově. Bohužel mi ale žádný lak, co jsem kdy zkoušela nevydrží déle než pár hodin, takže jsem přešla na gel lak, který si dělám sama doma a ten můžu mít i dva týdny. Pak už vidím odrosty a rozčilují mě, takže si je obvykle předělám... Jinak já mám nejraději rosegold třpytivé odstíny, červenou a burgundy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wow, fakt tak dlouho? Já teď přicházím na chuť lakům od Rival loves me, ale tak dlouho mi nikdy nevydržely, tak nevím jestli je to kvalitou laků nebo mýma nehtama.

    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť