SOCIAL MEDIA

new in: Nivea

16. júla 2020
Ahojte!

Ako si užívate letné mesiace? Ja osobne som človekom, ktorý má radšej jar/jeseň a leto je mojim menej obľúbeným mesiacom, no musím povedať, že toto leto je tak trochu iné od tých, ktoré som prežila a mala doteraz.
Okrem toho, že vonku zúri vírus, ktorý je tu s nami už niekoľko mesiacov, sú moje dni skôr pomalé. Okrem práce sa nesnažím toho moc plánovať, pretože neviem, čo bude o týždeň, nie ešte o mesiac alebo dva. Nejaké cestovanie taktiež odpadlo, a preto si robím radosť skôr iným spôsobom. Čítam dobré knihy, pozerám nejaké seriály a hlavne - testujem nové produkty, medzi ktoré patria aj tieto od Nivea. Poďme sa na ne spoločne pozrieť.

Prvým výrobkom, ktorý spomeniem, je opaľovacie mlieko. Tento rok som síce nerobila nejaký veľký nákup opaľovacích prípravkov, keďže som nikam nešla, ale zopár ich doma mám a používam. Slnko a jeho lúče sú pre našu pokožku nebezpečné (najmä ak sa im vystavujeme každý deň po dobu niekoľkých hodín), a preto je dôležité správne sa ochraňovať.
Od Nivea mám doma viacero opaľovacích krémov. Dôvod je ten, že ma nikdy nesklamali a tesne pred dovolenkou sa obrátim vždy na ne.
Tento opaľovací krém je, ak sa nemýlim, novinkou. V ponuke Nivea som si všimla, že majú aj gél a sprej. Keby tento rok idem niekam pri more, rozhodne siahnem aj po ďalších dvoch výrobkoch.

Opaľovací krém vonia krásne. Mne tieto vône opaľovákov vždy pripomenú leto a more. Krém má príjemnú, stredne hustú konzistenciu, ktorá sa jednoducho natiera a ešte jednoduchšie vstrebáva. Tým pádom je možné už krátko po natretí vojsť do vody. Dokonca má 5v1 účinky. Ochraňuje pre UVA, UVB lúčmi, je vodeodolný, skvelo hydratuje pokožku a zanecháva ju hodvábne hladkú. Táto kombinácia z neho robí jeden z najlepších krémov, ktoré som mala. A ja sa s ním budem natierať celé toto leto :)
Druhým produktom je antiperspirant Fresh Cherry. Keď som posielala správu mojej najlepšej kamarátke a spomínala som jej práve tento výrobok, hovorila som jej, že nemusím višňové ani čerešňové "príchute". Nemám rada višňové ani čerešňové jogurty a taktiež sa vyhýbam vôňam s touto zložkou. Vtipné na tom je to, že čerstvé zjem obe - aj čerešne aj višne.
Bola som teda zvedavá na tento výrobok, pretože antiperspiranty od Nivea mám veľmi rada. Skvelo účinkujú po celý deň a nezanechávajú biele fľaky.

A tak som teda produkty použila a musím povedať, že mne neskutočne vonia. Viac ako "cherry" tam cítim ovocnú a veľmi príjemnú sladkú chuť. Perfektnú na leto. Nehovoriac o tom, že po nastriekaní mi vydržala vôňa až do večera. Ja som nadšená a antiperspirant som rovno začala aj používať.

Neviem ako vy, ale my máme doma vždy niekoľko otvorených sprchových gélov, aj keď všetky tri baby, ktoré pod touto strechou žijeme, používame spolu to isté. Vždy sa však nejako stane, že každá z nás nejaký kúpi a následne ho aj nechtiac otvorí bez toho, aby zistila, či v sprche už nejaký nie je. Práve teraz máme otvorené dva a ja sa už vidím, ako dnes večer prinesiem tento a bude tretím. Prečo? Pretože takúto vôňu som ešte nikdy nezažila.
Sprchové gély si vyberám na základe toho, ako voňajú. Nejako nesledujem, či hydratujú alebo nie, pretože tak či onak použijem telové mlieko. Telové mlieka sú takou mojou závislosťou. Väčšinou si vyberám gély podľa ročného obdobia. Cez zimu ťažšia vanilková voňa, cez leto niečo jemnejšie, ovocné.

Tento sprchový gél má veľmi zaujímavú kombináciu, vďaka ktorej má naozaj neskutočne príjemnú vôňu, do ktorej som sa okamžite zamilovala. Tvoria ju maliny, čučoriedky a mandľové mlieko. Ak teda hľadáte svieži a neskutočne krásne voňajúci sprchový gél, ktorý pení a má príjemnú, nie príliš hustú ani príliš riedku konzistenciu, stavte na sprchovací gél Fresh Blends Raspberry.
Plus, poteším určite aj tých, ktorí ste vegáni, pretože výrobok je 100 % vegan.
No a poslednou vecou sú micelárne obrúsky, ktoré som už raz mala a bola som z nich nadšená. Prvé plus je krásny obal. Prvé, ktoré som mala, mali tučniaka, tieto majú teraz zebru. Keďže ide o praktické, menšie balenie, vzala som si ho ešte v januári do New Yorku. V NY som sa moc nemaľovala. Nemala som na to nejako ani čas, ale pravidelne som si pleť čistila. A namiesto toho, aby som so sebou vliekla milión čistiacich prostriedkov, som využívala tieto obrúsky.

Výhodou je, že nie sú príliš mokré, ale ani príliš suché. Pôsobia hĺbkovo a vedia vyčistiť všetky nečistoty z pleti. Po príchode z NY som si kúpila ďalšie balenie, aby som mala do zásoby. Používam ich pravidelne na odličovanie alebo na čistenie.

5 komentárov :

  1. I love body lotions as well! Especially when they smell good. Nivea has a lot of really fantastic products. Thank you for talking about these!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Niveu mám rada, vždy od nej kupujeme opaľovacie krémy a oleje. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten sprchový gel budu nutně potřebovat. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť