SOCIAL MEDIA

tv shows

29. marca 2020
Karanténa pre mnohých znamená veľmi veľa voľného času, počas ktorého sa môžu venovať veciam ako sledovanie filmov, čítanie kníh, cvičenie či mnohým iným aktivitám. Aj napriek tomu sa mnohí sťažujú, ako nemajú čo robiť. Ja viem, byť len doma a nestýkať sa s ľuďmi môže byť pomerne ťažké, ale vezmite to z druhej stránky! Počas týchto dní môžete robiť všetko, čo máte radi a na čo ste nemali čas!

A pre tých, ktorí by chceli objaviť nejaké nové seriály, mám dva tipy, ktoré by vás mohli zaujať. Všetko z viacerých súdkov.

Zoey's Extraordinary Playlist

Prvú časť tohto seriálu som videla ešte v januári, tesne predtým, ako som odišla do NY. Celkom ma prekvapilo, že vyšla len jedna časť a tie ostatné mali vyjsť až niekedy koncom februára. Nejako mi to však nevadilo, pretože som mala ísť preč a taktiež som mala iné seriály.
Po návrate som na seriál celkovo zabudla. Až nedávno, keď som pozerala, čo by som si mohla dobré pozrieť a na rozpozerané seriály som "nemala chuť", som si spomenula na tento seriál. Prvá časť ma ešte koncom januára celkom chytila, a tak som sa pustila do ďalších 5 častí.
Ak máte chuť na oddychovku, komédiu a troooošku romantiky (fakt len trochu nemusíte sa báť, nie som fanúšik sladkých lepkavých romantických filmov/seriálov), tento seriál je pre vás. Nemusíte pri ňom premýšľať. Stačí si ho len zapnúť a užívať si jednoduchý dej a skvelé pesničky. Hlavná postava totižto počuje myšlienky iných ľudí vo svojej hlave v rámci známych hitov.

Katy Keene 
Nie som obrovský fanúšik Riverdale. Videla som síce všetky série (okrem najnovšej), ale že by som na každú novú časť/sériu čakala ako pri iných seriáloch, ktoré sú moje obľúbené, to nie. Keď sa raz rozhodnem, že si časť zapnem, väčšinou si dám maratón a dopozerám všetky časti, ktoré som nevidela. Keď sa však začal všade objavovať spin-off k tomuto seriálu s názvom Katy Keene, povedala som si, že by to za vyskúšanie stálo. A tak som pozrela prvú časť, ktorá ma naozaj ohromila. Asi to bude tým, že milujem NY a seriál v ňom bol natočený. Alebo len preto, že je veľmi príjemným štýlom natočený. Nie som si presne istá, no je to perfektná oddychovka zameraná na vzťahy, módu a všetko, čo si môžete predstaviť.
Ak teda hľadáte super seriál, ktorý by ste si mohli v týchto dňoch pozrieť, rozhodne odporúčam. Plus, nemá, rovnako ako predchádzajúci seriál, príliš veľa častí, takže sa nemusíte báť 7 sérií po 20 častí 😂.

4 komentáre :

  1. Nice post:) Thanks for share it!
    HAPPY SUNDAY AT HOME
    xoxo
    http://stylishpatterns.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I really want to watch that first show! I saw a trailer for it and it looked super cute. Katy Keene is fabulous. I've been enjoying it!
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ani jedno nepoznám, dík za tip. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já jsem si teď oblíbila Lucifera. Nikdy jsem na takové seriály moc nebyla, ale něco mě tam nutí sledovat ho dál a dál. :D Díky za tvé tipy! :)

    OdpovedaťOdstrániť