SOCIAL MEDIA

perfect eyebrows

15. marca 2020
Osobne si myslím, že obočie je základom celej tváre. Každý vám síce pozerá pri komunikácií do očí, no to, čo si všimne okrem nich, je aj časť nad nimi, kde sa nachádza obočie. Aj to je dôvod, prečo si na obočí dosť zakladám a myslím si, že je dôležité.

Ak však chcete mať pekné obočie, je dôležité, aby ste mali dobré produkty. Ja som počas svojho života vyskúšala už niekoľko výrobkov. Niektoré boli dobré, iné boli perfektné a niektoré naopak, nestáli vôbec za to. Nedávno som však na ElNino.sk objavila jeden zaujímavý produkt, ktorý mi udrel do očí a tak som ho vyskúšala. Neurobila som vôbec zle.

Som človek, ktorý má výrazné a tmavé obočie. Dokonca môžem povedať, že kým vlasy mám tmavohnedé, obočie mám takmer čierne. Výrazné obočie som však zdedila po mojej mamine. Som však zaň rada, pretože na tvári nezanikne, práve naopak. A dnes je celkom veľký trend výrazného a veľkého obočia (niektorí to až preháňajú a vzniká unibrow trend, o ktorom som nedávno písala). Síce som za tmavé obočia rada, je to tak trochu nevýhoda v tom, že sa mi ťažko hľadajú výrobky, ktoré by mi farebne sedeli.

A tak som teda riskla výrobok s názvom Rimmel Brow Shake. Bolo pri ňom napísané, že je tmavohnedý, a tak som sa naň tešila. A ako to všetko dopadlo?
Musím povedať, že s produktom sa veľmi jednoducho pracuje, pretože má príjemný aplikátor. Ten sa dokáže ohnúť a prispôsobiť presne kontúram vašej tváre. Vďaka nemu nemusíte takmer vôbec používať štetec. Na jemnú úpravu sa vám však štetec určite bude hodiť. A najmä na rozotretie pri začiatku obočia.

Taktiež musím povedať, že pigmentácia je silná. Stačí naozaj trochu produktu a obočie je vyplnené. Skvelo taktiež drží. Počas celého dňa sa púder nerozmazal a dobre držal. Bola som s jeho výdržou tak naozaj maximálne spokojná.

Odtieň bola práve tá vec, ktorej som sa trochu zľakla. Ten je viac dohneda, čo na začiatku vôbec k môjmu tmavému obočiu nesedelo a skôr som mala pocit, že je obočie ryšavé. Celé obočie som si však urobila a následne som vzala tmavý gél na obočie, ktorý používam vždy. Fixujem si ním obočie, ešte si ho prečešem, uhladím a jednoducho mu dám určitý tvar. Tento gél je naozaj tmavej farby, takže túto hnedú veľmi pekne utlmil a spolu vytvorili perfektnú kombináciu.
Musím povedať, že púder na obočie odvtedy používam úplne na pravidelnej báze. Je to najmä vďaka jendoduchému aplikovaniu. Pri gélových tieňoch na obočie som mala problém, že často schli alebo jednoducho nefarbili. Pri iných zas bola zlá manipulácia. Toto je jeden z produktov, ktoré perfektne padnú do rúk a jednoducho sa nimi farba nanáša.

Ja som si tak našla ďalšieho favorita. A vy čo? Aký púder na obočie používate? :)

1 komentár :