SOCIAL MEDIA

čím čistím štetce?

5. marca 2020
Ahojte!

Dnes som si pre vás pripravila článok, ktorý tu ešte nebol. Témou je, ako ste už z názvu mohli zistiť, čistenie štetcov. Túto vec som vždy brala ako úplne bežnú a normálnu. Nejako mi ani nikdy nenapado rozprávať o nej. Ako štetce čistím alebo presnejšie čím.
Nedávno som však išla líčiť kamarátkinu kamarátku (nie nie som vizážistka a teoreticky to bol my first time s líčením) a pri čistení som si hovorila o tom, aké je to dôležité. A to nielen vtedy, keď idete čistiť štetce po sebe, lebo ich už nejaký čas používate, ale aj po niekom inom.

Neviem ako vy, ale pre mňa bolo čistenie kozmetických pomôcok vždy takou bežnou vecou. Vždy som si štetce pravidelne, aspoň raz do mesiaca (ak som sa líčila častejšie, tak niektoré typy štetcov aj častejšie). Myslím, že každý má svoju techniku, ako ich čistiť. Ja sa dnes zameriam skôr na pomôcky, alebo presnejšie jednu pomôcku, ktorú používam už dlhšie a nedávno som si ju znova z Notino objednávala.

Keď som si zisťovala, čo je dobré na čistenie kozmetických pomôcok, vyskočilo mi veľké množstvo rôznych, niektorých aj pomerne drahých, prostriedkov určených práve na čistenie tohto typu kozmetických vecí. Po prečítaní niekoľkých článkov som však zistila, že čistenie vie byť aj lacnejšie a omnoho prístupnejšie. Využiť môžete napríklad .. detský neparfumovaný šampón.
detský šampón značky bubchen

Ako isto mnohí viete, detské výrobky sú jemné a nedráždivé. Vhodné sú pre úplne každého, ako deti, tak aj dospelých. A tak som si teda jeden, už pred nejakým časom, na skúšku vzala. A môžem povedať, že sa stal mojim pomocníkom pri každom čistení a doma mám už tretiu fľašku.

Ide o šampón značky Bübchen, presnejšie Bübchen Baby. Táto značka pre mňa osobne nie je neznáma. Keď som bola menšia, mamina ju pravidelne kupovala. Presnejšie telové mlieka a rôzne krémy. Preto som sa nejakej nižšej kvality rozhodne nebála.

Šampón je neparfumovaný, takže sa netreba báť nejakej silnej, nepríjemnej arómy. Je taktiež veľmi jemný. Štetce sú po ňom vždy veľmi príjemné na dotyk. Neostávajú nepríjemné tvrdé, ako sa mi to občas stalo, keď som ich zrýchla umyla len pod tečúcou vodou.

Výhodou je taktiež to, že šampón jemne pení, takže sa ním jednoducho štetinky umývajú. Dostane sa až do vnútra štetca a perfektne ho zbaví všetkých nečistôt. Stačí naozaj trochu šampónu a štetec je ako nový.
bubchen šampón
Nesmiem zabudnúť ani na veľmi príjemnú cenu. V porovnaní s drahšími produktami určenými na čistenie štetcov je omnoho lacnejší. Čistenie je tak ekonomické pre každú jednu peňaženku. Šampón je aj dostatočne veľký a mne vydrží dlhé mesiace.


A čo vy a čistenie štetcov? :) Aké produkty používate?

3 komentáre :