SOCIAL MEDIA

beauty tip: Maybelline Superstay Matte Ink

17. marca 2020
Ahojte! Dnes som si pre vás pripravila jeden zaujímavý kúsok, z ktorého som ja osobne veľmi nadšená. Ak ste milovníkmi rúžov, rozhodne sa v tomto článku nájdete aj vy!

Neviem, ako to máte vy, ale ja keď si hľadám nejaký nový rúž, mám určité podmienky. Tými najhlavnejšími je to, aby rúž aj po vypití kávy alebo nejakého nápoja držal. A taktiež, aby držal keď jem niečo normálne - to znamená, niečo, čo nie je mastné, pretože proti mastnote nevie bojovať asi žiaden rúž. Nedávno som tak hľadala na internete rúž, ktorý nezanecháva stopy ani na šálke alebo pohári a dobre drží. Vyhodilo mi práve rúž od Maybelline Superstay Matte Ink . A keďže som videla, že recenzie sú priam výborné, zašla som na ElNino.sk a išla som ho tam pohľadať. Samozrejme, na e-shope ho mali a spolu s ďalšími produktmi, ktoré onedlho na blogu uvidíme, mi prišiel. A aby ste vedeli presnejšie, ide o odtieň 15 Lover.

Objednávanie rúžov je podľa mňa neuveriteľné ťažké. Predsa len, aj keď sa e-shopy snažia čo najlepšie ukázať vám farbu, ako rúž vyzerá, v reále môže na vašich perách vyzerať úplne inak. A to sa netýka len e-shopov, ale aj bežných drogériek. Až keď na seba rúž dáte, zistíte, ako k vašej tvári ide a či vyzerá na perách tak, ako na vašej ruke alebo na modelke na fotografií.

Ja som bola hneď na prvý pohľad z rúžu nadšená. Príjemný dizajn a krásny odtieň predurčovali tento maličký produkt k tomu, aby mal, minimálne u mňa, úspech. Nesmiem zabudnúť ani na krásnu sladkú vôňu. Výrobcovia vedia, ako na ženy, a pri rúžoch je to podľa mňa dvojnásobné. Nechcem spočítať, koľkokrát som si rúž kúpila preto, lebo pekne voňal alebo mal pekný obal.

Ale späť k tomuto zázraku! Musím povedať, že rúž má naozaj krásny odtieň a hneď na prvý pohľad vidieť, že je kvalitný. Aplikátor je presný. Je jemne zahnutý tak, aby čo najlepšie vyhovoval vašim perám. Na začiatku je jemne zoštíhlený, aby ste si mohli lepšie narúžovať aj okraje a kútiky pier. Mne sa podarilo dať rúž na prvýkrát hneď dobre bez toho, aby som ho mokrou utierkou nejako dávala dole alebo niečo zotierala. Musím povedať, že takéto niečo sa mi nestáva príliš často. Väčšinou si rúž upravujem niekoľkokrát pretože jednoducho sa to na prvýkrát nepodarí.

Farba je sýta, stačí naozaj jedna vrstva a rúž na perách krásne vynikne. Taktiež nie je dobré, keď si z rúžov dávate veľa vrstiev. Je to neprirodzené, nepekné a hlavne, na perách budete mať nepríjemný ťaživý pocit. Rúž som si teda naniesla v jednej vrstve a následne som ho vyskúšala. Keďže som bola doma, spravila som si kávu. O pár hodín som si dala obed (zdá sa mi že to boli nejaké cestoviny) a vypila som približne jeden pohár vody (na mňa a môj pitný režim celkom výkon). Musím povedať, že rúž sa po obede z úst takmer nepohol. Držal perfektne. Po druhej káve som ho jemne upravila, pretože z vnútornej strany sa jemne dával dole, čo je úplne bežné. Dokonca, aj keby rúž neopravím, by nevyzeral zle, pretože odtieň je prirodzený a na perách vyzerá skvelo.

Za mňa je toto ďalší z rúžov do zbierky, ktorý perfektne drží a na perách vyzerá perfektne! Snáď som vám dala nejakú inšpiráciu :) Aké rúže používate vy?

5 komentárov :

  1. S tímto zkušenosti nemám, ale vybrala sis nádhernou barvu, já mám nejraději 16H od Dermacolu.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I am so glad this formula worked well for you and stayed put! The colour is just beautiful.
    the creation of beauty is art.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Po týchto rúžoch som už pokukovala. Dokonca myslím, že moja sestra má doma takýto rúž len v odtieni staroružovej. Vybrala si si veľmi krásnu farbu. :)

    Blog of Sunflower ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S týmto ružom mam skúsenosť aj ja, len s druhým odtieňom. Naozaj je tento ruž Top :D Tento odtieň vyzerá super, ja takéto odtiene milujem.
    Budem rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám v plánu si nějaký odstín koupit. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť