SOCIAL MEDIA

under-eye patches

8. februára 2020
Neviem, či to bolo čítanie myšlienok na diaľku alebo len veľká náhoda, ale to, čo mi nedávno prišlo v  balíčku od Mary Kay ma doslova zachránilo.

Týždeň pred mojím odchodom do New Yorku som doslova nespala. Okrem toho, že som riešila XY vecí, ktoré som musela vybaviť, som taktiež pracovala od rána do večera. Zopárkrát som si bola zacvičiť, aby ma neťažilo svedomie, že len sedím, no fakt som nič iné okrem toho nerobila. Moja štatistika v aktivite od Apple Watch bola asi na najnižšom minime za celý čas, odkedy hodinky mám. A to som si prešla odvtedy už tromi skúškovými!

Jednoducho, mala som neskutočne veľa práce, a preto som len robila a robila. Okrem toho, že som bola nevyspatá a bez energie, v čom mi nepomáhala ani káva, som si už priala sadnúť do lietadla a odletieť.
V polovičke toho týždňa mi odrazu prišiel balíček a v ňom bolo prosím pekne 30 párov hydrogélových vankúšikov pod oči.
Tie, ktoré som mala ja doma, som využila na začiatku januára, kedy som sa učila na skúšku. Preto, keď som si chcela počas tohto šialeného týždňa oddýchnuť a hlavne, dať oddych mojim očiam, som jednoducho nemala čo.

A tak som si hneď na oči v ten deň jednu dala. A do konca týždňa som stihla ešte jednu. A po prílete som to znova zopakovala.

Neviem, či používate gélové masky alebo masky pod oči. Ja som ich osobne dlho dlho nepoužívala. Dokonca som doma z nejakých balíčkov takéto masky mala, ale nikdy som ich nejako nevedela využiť. Keď som mala opuchnuté oči, využila som starý dobrý trik - studené lyžice alebo uhorky.
Pred niekoľkými mesiacmi som však triedila kozmetiku a tieto masky našla. Veľmi som si ich obľúbila, a preto som si plánovala kúpiť ďalšie.

Od Mary Kay som gélové vankúšiky pod oči nemala. Ak si správne pamätám, presne tieto sú čistou novinkou. Veľmi príjemne voňajú a oči vedia perfektne zregenerovať. Ich hlavnou úlohou je hydratovať, chladiť, upokojiť a odstrániť opuchy, čo aj naozaj robia.

Veľmi sa mi páčia, ako sú balené. Mnohé masky na oči sú balené po jednom alebo dvoch kusoch. Niekedy vám je ich doslova ľúto použiť. Tu ich je však až 30 párov, čiže až 60 kusov. Máte tak naozaj dostatok masiek na dlhú dobu.
Ich používanie je veľmi jednoduché. Stačí si ich aplikovať na vyčistenú pokožku, nechať na nej 20 minút pôsobiť a následne dať dole a pleť umyť vlažnou vodou.
Okrem toho, že majú perfektné vlastnosti a skvelo na oči pôsobia, v balení nájdete aj aplikátor. Ním dokážete jednu masku od druhej oddeliť a následne aplikovať na tvár. Takto balené vankúšiky pod oči som fakt ešte nevidela. Podľa môjho názoru je to však perfektne vymyslené. V jednej nádobke tak máte úplne všetko. Nič vám nevytečie a ani sa nestratí.

A čo vy? Skúšali ste už tieto masky? :) Používate masky na oči?

4 komentáre :

  1. Jednou jsem měla masku na oči, ale žádného viditelného efektu jsem si nevšimla, tak jsem si je víckrát už nekoupila. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Masky na oči mě moc nelákají, podle mě to nemá žádný efekt.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Masky na pleť mám obecně moc ráda, i tato od MK vypadá skvěle! :)

    OdpovedaťOdstrániť