SOCIAL MEDIA

in love with Mary Kay

25. februára 2020
Myslím si, že na novú kozmetiku je vždy dobrý čas. Či už plánujete nejakú kúpu nových výrobkov, alebo ste si niečo kúpili, dobre robíte! Starostlivosť o pleť - vo forme kozmetiky na starostlivosť o pleť alebo vo forme dekoratívky, je dôležitá. Ja tu mám pre vás dva produkty od značky Mary Kay, ktoré ma potešili deň pred Valentínom.



A o aké produkty ide? Sú to produkty na pery, presnejšie rúž a lesk. Poďme sa teda na ne spoločne pozrieť!

Začnime leskom na pery. Osobne som mala lesk na pery naposledy na základnej škole. Vtedy ešte "leteli" a spolu s kamarátkami sme si ich vo veľkom kupovali alebo objednávali. Pamätám si však, že s nástupom na strednú školu som ich prestala používať. Lesky sa pomaly vytrácali a už ich používalo len zopár ľudí. Ja som sa preorientovala na rúže a niektoré moje kamošky ostali už len pri balzamoch. 

Dnes sa leskom otvára ďalšia éra. Vracajú sa tak, ako väčšina vecí z minulosti. Ich najväčšou výhodou je to, že dokážu veľmi príjemne zväčšiť pery. Mnohé ženy si preto svoj obľúbený rúž pretrú ešte priesvitným alebo jemne zarafbeným leskom. Doladia tak celý "look" a ich pery. 

Ja som sa k lesku dostala po rokoch až teraz, keď som ho našla v balíčku. Ide o lesk na pery v odtieni Pink Parfait. Keďže má jemnú pigmentáciu, stavila som len naň. A musím povedať, že ma príjemne prekvapil. Čakala som na extravagantne lesklé pery, ktoré sa pred rokmi nosili (a áno, aj ja som bola ich milovníčkou), no nič také neprišlo. Práve naopak.
Lesk je jemnej ružovej farby. Trochu som sa jej bála, keďže ja a ružová na perách nejdeme dokopy. Po nanesení je však lesk prirodzený. A namiesto toho, aby boli pery nejako moc lesklé, vyzerajú skvelo. Dostanú objem a prirodzené zafarbenie.  Musím taktiež dodať aj veľké plus v tom, že pery nie sú extrémne suché, ako to býva pri niektorých matných rúžoch. Za mňa rozhodne veľká spokojnosť. 
Ak premýšľate nad akýmkoľvek leskom a nie ste si isté, siahnite po tomto. Môžem vám zaručiť, že sa netreba báť žiadneho "prílišného" lesku. Práve naopak, lesk poskytuje len čistú prirodzenosť :) 

Ako som pred chvíľkou spomínala, nie som príliš veľkým milovníkom ružových rúžov. Nejako som sa v nich nenašla a lepšie sa cítim v nude farbách alebo v ružových odtieňoch. Na druhú stranu však musím povedať, že som sa v rúži, ktorý mi v balíčku prišiel, neskutočne našla. 

Jeho tmavoružový odtieň s názvom Haute Beauty je krásny a ženský. Pery vďaka nemu vyniknú a vyzerajú skvelo. Okrem toho, pery sú hydratované. Netreba sa tak báť príliš veľkej suchosti (čo sa občas pri niektorých rúžoch stáva, hlavne pri tých matných). 
Výdrž ma taktiež príjemne prekvapila. Po rannom nanesení som si rúž opravila až po obede, keď som sa najedla. Ani pri pití kávy (doobeda) sa rúž neobtrel ani sa s ním nič nestalo. Následne som ho už len dala dolu, po príchode domov, čo bolo neskôr popoludní. Mám rada rúže, ktoré vydržia dlhšiu dobu a netreba ich neustále opravovať. Pretože čím viac vrstiev rúžu dávate na pery, tým sú nepríjemnejšie. A nie každá žena má vždy čas odskočiť si na toaletu, dať celý rúž dole a následne ho znova aplikovať. 

Za mňa teda veľké plus! Neskutočne som sa potešila týmto produktom a musím povedať, že Mary Kay zas a znova nesklamala. A čo vy a lesky/rúže? Nosíte? 

2 komentáre :

  1. Lesky na rty nenosím vůbec, ale rtěnky mám ráda. Tahle má krásný odstín. Jen na mě asi moc výrazný.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já na lesky nejsem, ale ta rtěnka vypadá skvěle. :) Moc pěkný odstín.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť