SOCIAL MEDIA

beauty tip: nivea

23. februára 2020
Ahojte!

Po dlhšej dobe tu mám pre vás ďalší kúsok z kozmetiky. Presnejšie ide o moju milovanú značku Nivea. Čo je to tentokrát?

V najnovšom balíčku od Nivea som našla niekoľko produktov. Niektoré poznám, iné nie. Poďme sa teda na ne spoločne pozrieť.

Začnime teda ako prvou micelárnou vodou, ktorá ma veľmi zaujala svojím tmavým vzhľadom a dizajnom. Táto micelárna voda je dvojfázová, čo sa mi veľmi páči, pretože pleť dokáže odlíčiť naozaj perfektne a pritom ju toľko nevysušuje.

To, čo sa mi však páči ešte viac je, že nezanecháva mastný filter. Tento problém som mávala pri iných micelárnych vodách, ktoré boli dvojfázové, a práve preto som sa nakoniec rozhodla prestať ich používať. Po dlhej dobe sa ku mne dostala dvojfázová micelárna voda v podobe tejto a musím uznať, že je naozaj perfektná.
Veľmi rýchlo a jednoducho odlíči pleť, zbaví vás všetkých nečistôt a nezanechá mastný filter. To sú tri top vlastnosti, ktoré som si všimla už po prvom použití.  Takisto nesmiem zabudnúť ani na to, že voda nemá žiadnu arómu, vďaka čomu nepôsobí príliš silno. Mnohé podobné výrobky mávajú totižto až agresívnu a nepríjemnú vôňu, ktorá mi vadí, čo je dôvod, prečo ich potom buď vyhodím alebo posuniem ďalej. Mnohokrát preto uvítam vody, ktoré buď nemajú žiadnu arómu alebo ak aj majú, nie je príliš silná.  Vďaka tomu, že micelárna voda nezanecháva filter na tvári, pleť tak môže dýchať a póry sa neupchávajú.
Druhým produktom sú Labello Crayons, ktoré som už mala tú česť vyskúšať. Sú perfektné a veľmi rada ich používam vtedy, keď chcem pery jemne zvýrazniť, ale nie príliš.

Tieto balzamy sú naozaj perfektne pigmentované a skvelo hydratujú. Nikdy som nebola z balzamov takáto nadšená. Dôvod je aj ten, že milujem rúže. Nosila by som ich neustále, no som človek, ktorý má nielen suchú pleť a celkovo aj pokožku, ale takisto aj pery. Nosenie rúžov je preto pre mňa často ťažkou úlohou. Tieto balzamy však robia najprv svoju hlavnú úlohu, ktorou je hydratácia a až potom tú "dizajnovú" stránku, ktorou je farba.

Práve pri týchto ide o pomerne jemné odtiene, ktoré sú prirodzené. Pery zvýraznia, no veľmi jemne a prirodzene. Ak teda hľadáte niečo jemné, určite zvoľte tieto balzamy aj vy. Práve tieto sú odtiene Rosy Nude a Hot Pink.
Pri balzamoch ešte ostaneme. Nivea má jednu zaujímavú novinku, ktorou je ošetrujúci peeling na pery. Dá sa povedať, že ide o bežné Labello, ktoré však v sebe obsahuje určité čiastočky, ktoré vám robia peeling pier. Ide o dva nové produkty - ružový v názvom Wild Rose a druhý s názvom Aloe Vera.
Peelingy sú veľmi príjemné. Nie sú príliš drsné, a preto sú vhodné aj na každodenné používanie. Na pery osobne používam dosť často peeling. Zbavuje pier odumretých častí a pripraví ich skvelo na rúž.  Tento produkt má však jedno plus, okrem peelingu aj skvelo hydratuje. Poskytuje tak perám úplne všetko, čo potrebujete.
V tomto prípade by sa dalo povedať, že ide o klasické Labello, ktoré má perfektné hydratačné účinky v kombinácií s peelingom, ktorý vás zbaví čiastočiek na perách. Za posledné dni nepoužívam nič iné :)
Prichádzame k poslednému výrobku. K tomu som sa chcela dostať úplne naposledy, pretože ide o naozaj zaujímavý prípravok, ktorý ma prekvapil a veľmi potešil. To, že je Nivea ošetrujúca kozmetika vieme všetci. Keď však vytvorí nejaké kozmetické produkty z rady dekoratívnych, vždy ma to nesmierne poteší, lebo kombinuje oba elementy - aj ošetrovanie aj dekoratívku.
A jedným z takýchto produktov je aj Ošetrujúci tónovací krém v hubke Cellular Cushion. Prvou vecou je obal - je neskutočne praktický, pretože v jednom produkte nájdete nielen samotný produkt, ale aj aplikátor.

Samotný krém funguje veľmi jednoducho. Aplikátorom ho aplikujete na tvár a tým pádom pleť nielen ošetríte, ale aj tónujete - inak povedané, zjednotíte. To je to, čo ja aj potrebujem. Keďže problémy s pleťou vo forme akné alebo vyrážok nemám, často mejkap nepoužívam. Keď si však chcem tvár kontúrovať alebo jednoducho nejako upraviť, musím mať základ, na ktorom staviam. Preto si dávam nejaké ľahké mejkapy alebo BB/CC krémy. Tie mi farbu pleti zjednotia.
Tentokrát tu však mám krém, vďaka ktorému mám pleť nielen zjednotenú, ale aj hydratovanú.
Pred testovaním som produkt niekoľkokrát skúšala a musím povedať, že sa stal jedným z mojich najobľúbenejších výrobkov, ktoré teraz používam skoro stále, keď sa líčim. Mejkap som dala stranou a tento tónovací krém mi úplne stačí.

A čo vy a tieto nové výrobky od Nivea?

1 komentár :