SOCIAL MEDIA

how's your year going so far?

5. januára 2020
Vianoce prešli rýchlejšie, ako som si stihla uvedomiť. Musím však povedať, že som si oddýchla viac ako inokedy. Prácu som dala úplne bokom, pozrela som si nielen desiatky vianočných filmov, ale taktiež desiatky nových častí seriálov. Dokonca som jeden nový objavila. O tom a o zopár ďalších seriáloch vám budem písať v článku, ktorý vyjde vo štvrtok.

Začiatok roka 2020 bol pre mnohých taký výnimočnejší. Je to začiatok novej dekády. Ako ste na tom vy? Ja osobne síce nie som človek, ktorý by si dával predsavzatia alebo nejako špeciálne prežíval nový rok. Pravdou však je, že aj na mňa tak nejak vplýval ten začiatok novej dekády. Dúfam, že v novom roku a celkovo aj v novej dekáde príde množstvo rôznych príležitostí a zaujímavých zážitkov.
Nejaké tie ciele som si na rok 2020 zadala aj ja. Nie sú to však žiadne predsavzatia ani nič podobné. S tými som totižto skončila už veľmi dávno. Nikdy sa mi nejako nepodarilo dodržať ich 😅. A tak som zvedavá, čo všetko sa mi z mojich cieľov podarí dosiahnuť. Pretože rok 2019 bol veľmi zaujímavý. Ale to ste si už mohli prečítať v tomto článku :)
Ako ste si užili Vianoce vy? Napapali ste sa a poriadne ste si užili začiatok novej dekády? :)

4 komentáre :

  1. Také si nedávám předsevzetí, snad nikdy jsme si ho nesplnila. :) Já si více užila období před Vánoci, Vánoce mě zase tak moc neoslovily. Hlavně bylo nehezké počasí.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já si taky nedávám žádné předsevzetí. Ani nový rok tak neprožívám, jako dříve. Ale Vánoce byly krásné.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Neměla jsem úplně vánoční náladu, ale jinak jsem si Vánoce užila, dobře se napapala (i když po třetí návštěvě mi salát už lezl ušima:D), užila si to o Vánocích přijatelný alkoholový opojení.. Dárečky, čas s rodinou a tak. Ale stejně to nemělo správnou atmosféru.
    Předsevzetí si nedávám, stejně je nikdy nedodržím, ale pár cílů mám a budu se doufám snažit co nejvíc, abych si je splnila.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Aj ja tiež cítim že na mňa nejak začal vplývať začiatok novej dekády. Cítim, že sa stane mnoho zaujímavých vecí. :)

    OdpovedaťOdstrániť