SOCIAL MEDIA

2020

2. januára 2020
Rok 2020.
Nová dekáda.
Nová etapa.
Niečo nové.

Máte nejaké očakávania? Túžite po niečom? Ja osobne mám na tento rok hneď niekoľko cieľov, ktoré chcem dosiahnuť. Nie sú to nejaké predsavzatia. Sú to skôr ciele, ktoré chcem dosiahnuť, ako v osobnom, tak aj v pracovnom živote.

Nie sú to však ciele, ktoré by som len tak "zbúchala" na kolene, pár hodín pred odbytím poslednej minúty roku 2019. Sú to ciele, nad ktorými som dlho rozmýšľala. Sú premyslené a majú určité dôvody.
Nový rok so sebou prináša vždy niečo nové. Som zvedavá, čo nové rok 2020 prinesie. Nemám však takmer žiadne očakávania. Naučila som sa, že očakávania dokážu človeku pokaziť či už deň alebo aj celý rok či nejaké obdobie. A tak idem do roku 2020 bez očakávaní.

A ako ste na tom vy? :)

4 komentáre :

  1. Mě letos čeká konec školy a hledání práce, tak to bude velký zlom v mém životě :) Každopádně tobě přeji jenom to nejlepší, ať je pro tebe rok 2020 rokem povedeným! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S tými očakávaniami máš pravdu. Najlepšie je nechať sa unášať. ;)

    Maj krásny deň. ♥
    Blog of Sunflower ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nemám žádná očekávání, ale ráda bych, aby mě konečně osvítil duch svatý, a já se stala míň línou a konečně vydržela u cvičení. Taky bych ráda konečně odmaturovala a šla na vysokou na obor, který mě bude bavit. Chtěla bych být zdravá a prostě šťastná, víc toho asi nepotřebuju:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Očakávania teiž nemám žiadne, ale plánov a cielov mám niekolko. Niektroé su menšie, iné väčšie, no snad sa podaria :-)
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť