SOCIAL MEDIA

cyber monday

1. decembra 2019
Takže, na začiatok - krásny prvý decembrový deň! Neviem ako vy, ale ja nedokážem uveriť tomu, že je december. Každý rok mi prechádza rýchlejšie a rýchlejšie. A každý rok hovorím, že sú tu Vianoce nejako skôr. Ale mne fakt ten november prešiel OMNOHO rýchlejšie ako iné mesiace tohto roka. Možno to bolo aj kvôli zhonu v práci, škole a zdravotným problémom. Možno sa ten život zrýchľuje vekom. Neviem.

Ale! Dnes nebudeme riešiť otázku života. Dnes mám pre vás ďalšie akcie a zľavičky. Ak ste prepásli Black Friday, rovnako ako ja minulý rok (tento rok som ho stihla!), nemusíte vešať hlavy. Výhodou internetových obchodov je to, že si môžete z pohodlia domova nakúpiť aj v predĺžených akciách. Black Friday však vystrieda Cyber Monday. Počas zajtrajšku budete mať možnosť nakúpiť veci za naozaj perfektné ceny!

Ja som si pre vás pripravila zopár kúskov zo SheIn, ktoré si môžete kúpiť aj vy. Nechýba ani zľavový kódik (Use my code BF191141 for an extra 15% off the entire SHEIN site!) Ten stále platí a využiť ho môžete až do utorka, 3.12.! 

A keďže ja milujem nákupy a nakupovanie, ako sa poznám, v košíku mi ostane zopár kúskov aj počas tohto dňa. Zľavy inak fungujú už od dnes, takže bežte si pozrieť a niečo nové nakúpiť! 






Keďže som milovníkom šiat a sukní, rozhodne u mňa museli pristáť aj takéto kúsky. Neviem, či ste si všimli, ale nedávno začal trend takých "kabátových" šiat. Pre mňa to je neskutočne "killer" kombinácia, keďže milujem kabáty (doma ich mám 19 right now) a šaty! (Tie spočítané nemám 😅) 
A to je odo mňa všetko! Dúfam, že ste si počas Black Friday nakúpili a ak nie, využite ešte zľavičky na Cyber Monday! Rozhodne sa oplatia :) 

2 komentáre :