SOCIAL MEDIA

beauty tip: Ziaja

17. decembra 2019
Značku Ziaja som pred založením blogu nepoznala. Následne sa však stala mojou obľúbenou a používam ju na pravidelnej báze. Či už sú to krémy, sprchové gély, šampóny alebo masky na vlasy. Je profíkom snáď v každej sfére. A ja vám dnes prinášam štyri kúsky, ktoré mi nedávno prišli a veľmi ma potešili. Aké to sú?

Všetky štyri výrobku sú z rady Gdan Skin. Túto radu som už mala tú česť skúšať. Stretla som sa asi s jedným produktom a hneď mi aj dobre sadol. Tentokrát sú to iné výrobky, ktoré som ešte neskúšala, a preto som bola veľmi zvedavá.
Prvým výrobkom je sprchový gél. Celá táto rada je na hydratáciu tela, čo je ako stvorené pre mňa. Nájsť dobrý sprchový gél alebo telový krém, ktorý dobre hydratuje je občas naozaj ťažké. Sprchový gél vôbec teda nevysušuje pokožku a príjemne pení. Dobre sa s ním teda v sprche pracuje. Tento sprchový gél obsahuje aj glycerín a výťažok zo slamienky a jablčníka obyčajného, a fermentované minerály.
Vonia veľmi príjemne a jemne. Vôňa pretrváva ešte dlho po tom, čo sa človek osprchuje. Je to výhoda, pretože v kombinácií s telovým mliekom z tejto rady všetko ešte posilníte. Ako hydratáciu, tak aj vôňu.
Sprchový gél však skvelo sedel nielen mne, ale aj mojej sestre, s ktorou vždy zdieľame sprcháče. Výhodou taktiež je to, že sprchového gélu netreba nejako veľa. Stačí zopár kvapiek a skvelo pení. Po pokožke sa jednoducho rozotiera a zanecháva príjemný efekt.
Hneď po sprchovaní vždy nanesiem telové mlieko. Vždy mám najradšej, keď je balzam z rovnakej série ako aj sprchový gél. Vône sa tak nebijú a majú aj podobný účinok. Rovnako ako sprchový gél, tak aj telové mlieko má hydratačný účinok. Do tela sa príjemne vmasíruje a rýchlo sa vpije. Nemusíte dlho čakať predtým, ako sa oblečiete do pyžama. Pokožka je však nielen hydratovaná, ale aj veľmi príjemná mäkká a jemná.
V balzame sa nachádzajú aj špeciálne minerály, ktoré ju majú rozžiariť. Ja osobne som si zatiaľ nejaké výsledky nevšimla, ale myslím, že počas leta, keď je pokožka celkovo viac opálená a odhalená, to vidieť.

Kombinácia tohto sprchového gélu a telového mlieka má naozaj perfektné účinky. A to najmä v zime, kedy je pokožka omnoho viac vysušená a vystavená nízkym teplotám a mrazu.
No a teraz tu mám pre vás naozaj špecialitu. Bola to teda aspoň špecialita pre mňa, pretože nič také som doteraz nemala. Tento peeling obsahuje drvené mušle. Akože, naozaj drvené mušle. Ja som bola tak prekvapená, že som nevedela, čo povedať. Nejakej rybacej vône sa báť nemusíte. Peeling má krásnu príjemnú vôňu. Rovnakú ako dva výrobky predtým. Má formu tuhej pasty a jeho hlavnou úlohou, rovnako ako dvoch výrobkov predtým, je hydratovať pokožku. Ja osobne som sa doteraz stretla len s peelingami, ktoré dosť vysušovali moju pokožku. Práve preto ma veľmi príjemne prekvapilo to, že tento peeling má hydratovať.
A samozrejme, aj hydratoval! Nesmiete očakávať od peelingu, že bude ako nejaký hustý krém a pokožka bude perfektne mäkká. Pokožka bude príjemná na dotyk a nebudete mať pocit, že sa ide roztrhnúť od toho, aká je suchá (pretože hej, aj s takýmito výrobkami som už mala skúsenosť).
A samozrejme, peeling vyhľaďuje pokožku úplne perfektne a krásne ju čistí. Odstraňuje odumreté časti pokožky. Výhodou je aj to, že peeling môže byť používaný denne.
No a posledným výrobkom je táto "hubka", ktorá ma veľmi potešila. Skvelo sa s ňou pracuje a jednoducho telo čistí. Dlhšie som rozmýšľala, že si takúto hubku kúpim, ale vždy, keď som si kozmetiku objednávala, som na ňu zabudla. Teraz ju mám a dokonca sa mi aj hodí k výrobkom, na ktoré ju používam! (Presnejšie k jednému).

A čo vy a Ziaja? Skúšali ste už túto kolekciu?

3 komentáre :

  1. Ten peeling vypadá skvěle. Od Ziaji jsem už něco málo měla, ale bylo to už dávno.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ziaja je skvělá značka, zatím jsem se všemi produkty byla vždy spokojená! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ziaja je perfektní kosmetika, tyto produkty vypadají lákavě :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť