SOCIAL MEDIA

nude dude

13. októbra 2019
V kalendároch už sieti október a okrem toho, že som musela kvôli chladnejšiemu počasiu posilniť oblečenie hrubšími a viacerými vrstvami, som pomaly vytiahla paletky očných tieňov, ktoré majú krásny jesenný nádych.

Aj napriek tomu, že nie som zástanca tmavých farieb na jeseň a veľmi rada kombinujem aj bledšie farby, vždy sa na jeseň a zimu rada vrátim k paletkám, ktoré majú tmavšie odtiene. Nejak ma to jednoducho ťahá, no pravdou je, že tieto farby rada vyťahujem aj počas jari či leta.
Paletiek s očnými tieňmi mám doma hneď niekoľko a síce ich tak často nepoužívam (ako napríklad linky) stále u mňa majú využitie. A to najmä odtiene ako jemne hnedá či oranžová (ktorej odtieň ide až do bronzovej) a podobne.

Dnes tu mám pre vás jednu krásnu paletku z e-shopu ElNino.sk. Našla som ju tam len prednedávnom a musím povedať, že všetky výrobky, ktoré od značky TheBalm mám, mám práve z tohto e-shopu. Okrem toho, že majú na ne skvelé ceny, majú aj širokú ponuku týchto výrobkov. V bežnej drogérií ich nejako nevídam a na iných e-shopoch som ani nehľadala.

Poďme však na samotnú paletku, ktorou je paletka Nude Dude. Už len názov paletky je zábavný. Ešte predtým, ako sa vôbec dostaneme "dovnútra" paletky, si povieme niečo o tejto značke. Osobne som po niekoľkých produktoch od značky TheBalm nastavená tak, že nečakám nič iné ako vysokú a skvelú kvalitu. Je to značka, ktorej produkty nie sú príliš lacné (aj keď sa, samozrejme, nájdu aj omnoho drahšie), no za to sú vysoko kvalitné. Ani jeden výrobok, ktorý som od značky mala, a tých bolo!,  (a všetky nájdete aj tu na blogu) ma nesklamal. Preto som akosi niekde vnútri seba vedela, že paletka bude skvelá.
Obaly značky TheBalm ma vždy neskutočne nadchnú. Raz som mala dokonca obal "vodičského preukazu" - to bola paletka, taká na úplne všetko (celú tvár). Tento obal a hlavne názov naozaj pobaví. To, čo však nájdete vo vnútri paletky, pobaví asi najviac a smiala som sa na tom veľmi dobre nielen ja a moja mamča, ale všetky moje kamarátky, ktoré rozhodne povedali: "Tú chcem aj ja!" (Mimochodom, už len pre tento fakt by som utekala na ElNino a objednala by som ju, kým ju nekúpia všetky moje kamošky).

Na instagrame do instastories som napísala k paletke popis "nemám slov" a verte mi, že doteraz nemám a usmievam sa vždy, keď ju otvorím. Takto originálne spracovaný výrobok som fakt ešte asi nevidela. Plus samotné názvy odtieňov ako Flirty, Flawless či Fabulous, sú naozaj skvelé.

Vo vnútri paletky nájdete aj aplikátor, pomocou ktorého sa tiene dajú naozaj veľmi príjemne a dobre aplikovať na očné viečko.
 Poďme však k samotnej kvalite a pigmentácií farieb. Tak ako som očakávala, pigmentácia je naozaj dokonalá. Už po jednom nanesení máte na viečku sýtu krásnu farbu. Farby sú v jednom odtieni, a preto k sebe skvelo idú a dajú sa jednoducho kombinovať.
Ak ste mali doteraz paletku, z ktorej sa vždy po dotknutí sa farby, zdvihol prach, pri tejto paletke na to môžete zabudnúť. Z paletky sa nepráši.
Jednotlivé očné tiene vydržia na oku celý deň a to aj bez použitia fixačného spreju. Sama som otestovala hneď niekoľko farieb deň po dni v škole. Môžem povedať, že farby sa nerozpíjajú, neopadávajú a skvelo držia.
(na oči som použila odtieň Fit (vnútorné okolo) a odtieň Funny (na vonkajšie oko))

Celkové spracovanie paletky ma neskutočne dostalo a som z neho naozaj nadšená. Tak krásnu a najmä vtipnú paletku som už dávno neskúšala a nemala. Ak teda hľadáte nejakú na jeseň/zimu, toto je rozhodne pre vás.

A čo vy a značka TheBalm? Skúšali ste už niečo? :)

8 komentárov :

  1. To jsou nádherné barvičky :)) Moc ti to sluší! ♥

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tuhle paletku jsem vždycky chtěla, protože má takové odstíny co já mám nejraději :) Sluší ti to.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Paletka vypadá opravdu moc dobře.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Paletka je krásná a dá se sní suprově nalíčit, ty barvy jsou skvělé :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Oh my gosh, this palette is so cute! What a fun idea for the theme and packaging.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. This palette looks amazing. Love nude shades!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zatím jsem zkusila jen jejich rtěnky, ale tahle paletka mě láká už dlouho <3

    OdpovedaťOdstrániť