SOCIAL MEDIA

and what's your autumn?

8. októbra 2019
Škola je už aj u mňa v plnom prúde, a síce ju mám len od pondelka do stredy, nejako si nevšímam, ako tie dni letia a plynú. Z pondelka na stáva streda večer, kedy som rada, že mám pred sebou dni voľna, no zo stredajšieho večera je odrazu večer nedeľný a ja sa pripravujem na rannú pondelkovú prednášku.



Rána sú čoraz sychravejšie a chladnejšie, a tak si na seba vrstvím stále hrubšiu a hrubšiu vrstvu. Káva v termohrnčeku vydrží teplá stále menej a menej, a preto to s ňou už pomaly vzdávam. Nie s kávou, ale skôr s tým hrnčekom. 

Vianoce sa blížia, čo môžeme vidieť aj na prvých vianočných reklamách. Tie som videla už v polovici septembra, keď bolo vonku plus 20 stupňov Celzia. Občas sa mi zdá, že naozaj snívam, alebo sú niektorí naozaj mierne pomätení. 
Plánujem, plánujem a plánujem. Aby som sa nezbláznila. Pretože škola, práca a následne bakalárka mi dávajú mierne zabrať. Zatiaľ sa celkom držím. 

Vybrala som si však tému na bakalárku! A myslím, že som obstála viac ako dobre. Ešte si premyslieť z akého uhla pohľadu o tom budem písať, a môžem sa pustiť do zhľadávania literatúry. 
Okrem chladu som si všimla aj skracujúce sa dni a môžem úprimne povedať, že sa mi moc nepáči predstava vstávania za tmy do školy. 
A čo vy a posledné dni? :)

5 komentárov :

  1. Váš článok je zaujímavý. Indonézčania radi vstávajú skoro ráno, robia veľa aktivít vrátane prípravy na školy alebo do práce

    Asep Harono
    INDONESIA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten set na prvej fotografii je úplne dokonalý :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já byla minulý týden v Kiku a docela mě překvapilo, že už tam mají vánoční dekorace.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Love these outfits! I can't believe you saw Christmas commercials already. That's crazy!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja sa už strašne teším, že začala jeseň :) také hygge obdobie :P

    WHEN PIGS FLY

    OdpovedaťOdstrániť