SOCIAL MEDIA

autumn is coming!

10. septembra 2019
Vonku je síce stále príjemne teplo (aj keď rána bývajú už celkom "mrazivé"), no ja už mám pomaly jeseň. Keď sa v kalendári objavil dátum 1. september, môj mozog sa akoby preprogramoval na toto chladnejšie a pochmúrnejšie obdobie a teší sa naň. Pretože aj napriek tomu, že mi začne škola a ku koncu roka to bude skúška na skúšku, teším sa na také to obdobie, kedy budem môcť vrstviť jednu vrstvu oblečenia na druhú, nosiť čižmy a piť horúci čaj alebo kávu pri dobrej knihe. Pretože počas leta som sa teplej káve vyhýbala ako čert krížu a vo väčšine prípadov ma zachránila ľadová káva s obrovským množstvo ľadu.

Jeseň mi však pripomína aj veľké množstvo ďalších vecí ako napríklad nové módne kolekcie, ktoré pomaly prichádzajú do obchodov, ponuka rôznych jesenných nápojov v kaviarňach alebo jesenné fotky, ktorých je plný instagram, we heart it a pinterest. Tam sa nadchýnam nad perfektne odfotenými listami zo stromov, ktoré žiaria nádhernými farbami alebo rôznymi druhmi kávy s príchuťou "pumpkin spice".

A aj napriek tomu, že leto mám rada, jeseň je jednoducho takým obdobím, v ktorom sa "vyžívam". Lenže, viete ako to je. Keď je nejaké obdobie príliš dlho, každý sa už teší na to ďalšie. A ja to mám rovnako. Zimy sú stále dlhšie a dlhšie, a preto už počas týchto chladných mesiacov vždy netrpezlivo čakám na teplejšiu jar a následne aj príjemne teplé leto (s extrémnymi horúčavami :D).

Ja som si už pripravila aj jesenný bucket list, v ktorom mám menšie, ale taktiež väčšie veci, ktoré chcem stihnúť a snáď sa mi to všetko podarí!
A čo vy a jeseň? Tešíte sa? :)

7 komentárov :

  1. Já podzim miluju, dříve jsem ho nesnášela, ale teď je to naopak :D :) Už toho léta bylo dost, těším se na podzimní procházky a kafíčka :))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten kabátek je super, krásně ti zvýrazňuje postavu:) Na podzim se těším, mám ho moc ráda a miluju tu jakoby pochmurnou atmosféru, ale netěším se na mrazíky a celkově na příliš chladné počasí :/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já se na podzim už docela těším, ty horka mi stačily. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. I love summer but fall is always exciting as well. That coat is fabulous!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Leto je príliš horúce a ja sa teším na jeseň.
    Riolio

    OdpovedaťOdstrániť