SOCIAL MEDIA

tv shows

29. augusta 2019
Ahojte!
Dnes som si pre vás pripravila ďalší článok s mojimi obľúbenými seriálmi. Poslednou dobou som si našla hneď niekoľko seriálov, a preto som z nich vybrala dva, ktoré vám dnes spomeniem.

Four Weddings And a Funeral


Tento celkom nový seriál je vraj vytvorený na základe filmu s rovnakým názvom. Úprimne, film som nevidela, a preto to zhodnotiť nemôžem. Môžem však povedať, že seriál je veľmi pekne spracovaný, dobre sa naň pozerá a má aj dobrý deň. Je to taká romantická komédia, ktorej dej môžete tak trochu predvídať, no je to skvelá oddychovka, ktorú môžete pozerať napríklad počas dní, keď si chcete oddýchnuť alebo pozerať niečo, nad čím nemusíte príliš premýšľať. 

Why Women Kill

Tento seriál na mňa nedávno vyskočil, a tak som si pozrela trailer. Ten ma celkom zaujal, a preto som mu dala šancu. Po prvej časti sa mi seriál naozaj zapáčil. Je to taká komédia o troch ženách, ktoré žijú v tom istom dome, roky po sebe. Okrem domu majú spoločné aj to, že ich manželia podvádzajú. Seriál následne sleduje to, ako sa s týmto všetkým vysporiadajú.

Sweetbitter

Neviem, či som o tomto seriáli už písala alebo nie, no napadlo mi spomenúť ho, pretože len nedávno som dopozerala druhú sériu. Seriál je o jednej reštaurácií a ľuďoch, ktorí v nej pracujú. Keďže som vyštudovala hotelovú akadémiu, toto prostredie mi je veľmi známe a seriál ma naozaj baví. Časti nie sú dlhé, majú približne 27-28 minút, takže je to taká maličkosť, ktorej jednu sériu pozriete na posedenie. 

7 komentárov :

  1. Great ideas! I'd like to see them!
    Passa sul mio blog se ti va!
    Mariateresa Scotti
    https://fashionsecretsofaprettygirl.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. This sounds amazing!! I'm going to watch them :)


    www.blossomikebana.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Stejnojmenný film jsem viděla a neoslovil mě, z toho důvodu mě neláká ani seriál, ale možná na se někdy na ty čtyři svatby a pohřeb podívám...

    somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ani jeden ze seriálů neznám, takže moc děkuju za tipy :) Já mám momentálně rozkoukanou třetí sérii 13 Reasons Why, kterou taky můžu jen doporučit :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ani jeden neznám :) A docela mě všechno zaujalo se podívat :D ale mám toho hodně rozkoukaného.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Až zase nudou nebudu vědět co dřív, určitě dám na tvé tipy a na něco z toho mrknu! :D :))

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Cant wait to watch 4 weddings and a funeral!
    HAPPY WEEKEND
    xoxo
    https://stylishpatterns.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť