SOCIAL MEDIA

travelling with notino.sk

12. júla 2019
Ahojte!
Dnes som si pre vás pripravila ďalší zo série "cestovateľských" článkov, a to presnejšie článok s prípravkami alebo výrobkami, ktoré vám môžu popri cestovaní pomôcť. Samej mi totižto pomohli zbaliť sa na dovolenku, pretože už dnes večer odchádzam aj spolu s mojou rodinou za hranice. Nehovoriac o tom, že na prelome januára a februára letím do New Yorku, kde kozmetiku v menšom prevedení budem do lietadla potrebovať.
kozmetické tašky Notino

Dnes sa však nebudeme baviť o kozmetike ako takej, ale skôr o nádobkách, vďaka ktorým bude pre vás cestovanie OMNOHO jednoduchšie.
Notino.sk má totižto nielen perfektné kozmetické tašky, ale takisto aj rôzne cestovné sady, vďaka ktorým sa vám bude omnoho lepšie cestovať.

Cestovné balenia kozmetiky sú podľa mňa skvelé. Človek si ich kúpi, celé domíňa v cieľovej destinácií a následne tam obaly môže pokojne vyhodiť a nemusí ich vláčiť so sebou. Ja som však človek šetrič a poslednou dobou najmä šetrič našej planéty, a preto vždy, keď si nejaké "zmenšeninu" výrobku kúpim, väčšinou prázdna nádobka cestuje so mnou a ak sa dá, doplním ju znova. V niektorých prípadoch to, bohužiaľ, nejde.
cestovné balenie kozmetiky
Práve preto ma veľmi príjemne prekvapili nádobky, ktoré človek môže použiť na úplne všetko. Na Notino.sk máte možnosť si vybrať z prevedenia buď ružového/lososového (myslím tým vrch nádobiek) alebo bieleho. Ja mám krásne lososové prevedenie.
Nádobky sú dostatočne veľké na to, aby vám vydržali aj týždeň. Ja osobne sa počas dovoleniek nelíčim, a preto micelárna voda, ktorá sa do jednej z nich dostane, vystačí mne a mojej sestre na celý týždeň za hranicami.
Nádobky sa úplne jednoducho otvárajú, a preto sa s nimi narába skvelo. Do podlhovastých som dala tekuté výrobky a to micelárnu vodu, šampón a sprchový gél. Do ploských nádobiek som zas dala krém na tvár a odličovacie mlieko. To sú presne základné veci, ktoré so sebou beriem snáď úplne na každý výlet alebo dovolenku.
Takisto chválim aj materiál, z ktorého kozmetické taštičky sú, pretože sa nemusím báť, že ak ich náhodou od niečoho ušpiním alebo zamokrím, pokazím ich.
Inak povedané, praktické veci, ktoré sú takisto aj veľmi pekné na pohľad.
cestovné balenie pre parfém
Nedávno som spomínala, že sa dovolenku so sebou často neberiem žiadnu voňavku ani nič podobné, pretože sa mi často stáva, že používam len dezodorant a veľkú nádobku od parfumu sa mi nosiť nechce. Notino si však pripravilo aj skvelú a praktickú nádobku na parfum alebo nejakú vôňu, ktorú radi nosíte. Stačí si ju tam preliať a s praktickým rozprašovačom si ju na seba nastriekať.
Veľkosť je približne taká ako väčší rúž. Najprv som si úprimne myslela, že to aj rúž je :D.
micelárne obrúsky na vyčistenie pleti
Okrem toho, že si so sebou beriem micelárnu vodu, moja sestra má omnoho radšej samostatné obrúsky, ktorými si tvár čistí. Brať však veľké balenie z domu je vždy zbytočné, a preto tieto samostatne balené micelárne obrúsky sú úplne perfektnou alternatívou.

A poslednou vecou, ktorú tu dnes pre vás mám je maska Korika, ktorú som ešte nemala. Táto maska je pod oči a je vhodná najmä pri cestovaní. Predsa len, počas cestovania často veľa nenaspíme a oči opuchnú alebo vyzerajú unavene. Ja si ju so sebou beriem, pretože som na ňu počula len dobré ohlasy, a preto sa už na ňu veľmi teším!
Jej použitie je veľmi jednoduché. Dáte si ju pod oči, necháte pôsobiť 15-20 minút a následne dáte dole.
Maska na oči nie je nikdy zbytočná a určite sa vám zíde či už na bežné dni alebo pri cestovaní.

Cestovanie s týmito prípravkami je omnoho jednoduchšie, čo je veľmi dôležité. Ja sa totižto vždy snažím zjednodušiť a spríjemniť cestovanie nielen mne, ale aj celej mojej rodine. Práve pomocou takýchto výrobkov sa to naozaj aj dá.

3 komentáre :

  1. vypadají sympaticky tyto malá balení :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jsem tak strašně vděčná za každého, kdo se snaží nějak snižovat odpad. Cestovní miniatury na doplňování jsou boží. Já si takhle vozím místo krému bambucké máslo s aloe vera gelem, růžovou vodu v lahvičce a kokosový olej na odličování nebo jako pastu. Je skvělé, jaké možnosti v dnešním době máme. Trochu obyčejnější verzi jsem viděla i v drogerii DM, kde jsem tyto malé nádobky kupovala já.

    Těším se na další takové články!

    OdpovedaťOdstrániť