SOCIAL MEDIA

black outfit

2. júna 2019
Osobne som milovníkom asi všetkých "druhov" počasia. Či už ide o slnečné, daždivé, veterné alebo zimné počasie, som za. Niekedy, keď mám viac práce a nejako nestíham, najradšej beriem daždivé počasie, počas ktorého nemusím ľutovať, že nie som vonku, a pracujem. Rovnako sa mi pri takomto počasí dobre relaxuje. Stačí si zapnúť nejaký film alebo seriál a hneď je deň krajší.

Keď je však počasie nejakú dobu dlho škaredé, človeka to dokáže vyviesť z miery. Je pomaly koniec mája, kedy píšem tento článok, a vonku bolo pekných dní toľko, že by som ich spočítala na prstoch jednej ruky.
top - Femme Luxe
Brala by som už teplejšie počasie, žiadne tropické teploty. Stačí príjemné počasie, počas ktorého raz za čas zavanie vánok a budem spokojná.
Som však rada, že aj napriek horšiemu počasiu, neupadám do žiadnej depky ani do zlej nálady.

A čo vy a počasie? Všímate si na sebe nejaké zmeny? :)

2 komentáre :

  1. Já taky nemám depky když prší, naopak je to potřeba pro přírodu, v létě budou zase extrémní vedra :) outfit je super, mám ráda černou :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný outfit :) někdy mám náladu chodit jenom v černé, je to pro mně komfortní barva, i když zase tolik "emo" nejsem :D zrovna dnes jsem se málem upekla v autobuse, takže se fakt těším, až to budu snášet další 3 měsíce :D doufám, že nebudou horka neustále a občas zaprší :)

    OdpovedaťOdstrániť