SOCIAL MEDIA

summer is coming

21. mája 2019
Skúškové obdobie je v plnom prúde a ja dnes idem na prvú skúšku, za ktorou zajtra nasleduje hneď ďalšia. Tento semester uplynul ako voda, skúškové prišlo takmer okamžite a ja sa teším na voľné dni, ktoré, dúfam, že prídu veľmi skoro.

Ako každý rok, tak aj tento som si spravila menší zoznam vecí, ktoré chcem počas leta dosiahnuť alebo urobiť. Sú to maličkosti, ale takisto aj väčšie veci. Ak by som totižto takýto zoznam nemala, som si istá, že by som na polovicu vecí zabudla alebo by som ich jednoducho neurobila. A tak preto, ako si dávam menšie úlohy na každý deň, tak si dávam aj také väčšie na dlhšie obdobie.
Okrem nejakých výletov, ktoré chcem zažiť, tak mám nejaké iné plány. Samozrejmosťou sú knihy, do ktorých sa snažím pozrieť aj počas semestra, no nie je toľko času, ako počas leta. Tento rok sa však môžem pochváliť a už od začiatku roka som prečítala minimálne jednu knihu za mesiac. Chcem si spraviť aj čas na cvičenie, na ktoré nemám čas už takmer vôbec. Počas školy však veľa chodím a snažím sa to vynahradiť aspoň tým. No a takisto je to nejaká tá práca či iné veci, na ktoré nemám čas alebo ich odkladám.
A čo vy a leto? :) Máte nejaké plány?

4 komentáre :

  1. Já plány na léto ještě nemám, ale taky se snažím trávit čas čtením knih.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. It's definitely nice to have a summer bucket list! There are a few things I'd like to see and do this summer as well.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taky bych chtěla přečíst nějaké knížky za léto, taky nemám během školy čas :) samozřejmě navštívit i pěkná místa jak v ČR tak i v zahraničí :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť