SOCIAL MEDIA

beauty tip: liquid highliter

24. mája 2019
Na mojom blogu ste mohli vidieť už niekoľko desiatok rozjasňovačov. Milujem ich a neskutočne rada ich používam. Na tvári vyzerajú skvelo a dá sa s nimi rôzne experimentovať. Sú vhodné nielen na vrchnú časť líc, ale takisto aj nad vrchnú peru, špičku nosu alebo aj ako očný tieň, ktorý zvýrazní oči. Najčastejšie používam "tuhé" rozjasňovače, ktoré sú známe aj ako "baked highliters". Tie sa mi dobre používajú a príjemne sa štetcom nanášajú.

Na trhu však nájdete okrem tuhých aj iné druhy rozjasňovačov ako napríklad rozjasňovače v "pere". Je to akoby veľká ceruzka, ktorou si rozjasníte časti, ktoré potrebujete. Pravdou však je, že ich moc v láske nemám. Možno je to kvôli tomu, že som nemala skúsenosti s dobrými produktami a všetky boli málo pigmentované alebo je to možno jednoducho kvôli tomu, že mi nevyhovuje táto forma.

Takisto existujú ešte tekuté rozjasňovače, s ktorými síce skúsenosti mám a doma mám niekoľko kusov, no nikdy neboli tak dobré, aby som ich vymenila za tie klasické. Dnes som sa však rozhla napísať o jednom, ktorý mi nedávno prišiel z ElNino.sk.

Je to tekutý rozjasňovač značky Revolution London Liquid Highliter, ktorých je hneď niekoľko druhov. Mňa zaujal Stalight. Jeho farba patrí skôr do chladnejších odtieňov, ktoré sa na pleti veľmi pekne vynímajú. Práve tieto, chladné odtiene, mám veľmi rada a používam ich najčastejšie. A aký bol teda tento tekutý rozjasňovač?

Jeho pigmentácia je skvelá a dá sa s ním veľmi jednoducho narábať a to najmä vďaka konzistencií. Tá nie je príliš tekutá. Rozjasňovač je celkom hustý a rozotrie sa tak, že pekne splynie s pokožkou, no nestratí sa. Čo sa často pri iných rozjasňovačoch mne stávalo.
Praktický aplikátor vám zaručuje, že sa s ním veľmi jednoducho pracuje a môžete si sami dávkovať toľko produktu, koľko potrebujete. Osobne takéto aplikátory preferujem omnoho viac, či už pri highliteroch, mejkapoch alebo dokonca aj pri rôznych sérach. Sú omnoho praktickejšie, lepšie a produkt sa dá veľmi jednoducho z nádobky dostať von. Za toto má tento rozjasňovač u mňa veľké plus.
Výdrž rozjasňovača je podľa mňa úplne rovnaká, ako aj pri ostatných, ktoré používam. Mejkap sa však spolu s rozjasňovačom nezlial a vyzeral aj večer veľmi dobre. Vďaka tomu, že je jeho pigmentácia dobrá a silná, vidieť ho aj po niekoľkých hodinách.

A aký je môj názor? Rozjasňovač ma veľmi príjemne prekvapil, pretože som nemala nejaké vysoké očakávania, keďže som sa doteraz tekutým rozjasňovačom skôr vyhýbala a tie, ktoré mám doma, som skôr nechávala v skrinke. Pravdou však je, že mojím favoritom ostane stále tuhý rozjasňovač. Možno je to kvôli zvyku alebo aplikácií, nejako sa mi zdajú tieto druhy rozjasňovačov lepšie ako tekuté.
Výhodou však, ktorú má tekutý rozjasňovač a vďaka čomu má veľké plus, ktoré tuhý nemá, je to, že si ho môžete pokojne zmiešať s krémom na pleť a počas dňa, kedy sa napríklad nemaľujete, ale chcete si svoju pokožku prežiariť, môžete takúto kombináciu použiť. Takisto ju môžete použiť aj počas leta. Ja osobne sa mejkapom často počas leta vyhýbam a nechávam pleť viac dýchať.
A čo vy a rozjasňovače? :) Ktoré sú vaše obľúbené?

6 komentárov :

  1. Liquid highlighter chic už dlouhou dobu vyzkoušet, ale zatím jsem si žádný nekoupila. Ale tento vypadá parádně :)

    Maris

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na ruce vypadá fantasticky, celkově mám MR docela dost ráda a myslím si, že bude stát za to. :)
    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak ten vypadá fakt dobře :) Já mám taky nejradši baked highlightery, ale tohle musím vyzkoušet :)

    Paulina, the moon child

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já sice rozjasňovače nepoužívám, ale musím uznat, že tento vypadá moc hezky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Stunning highlighter Love the idea that is liquid Thanks for sharing it xoxo Cris
    https://photosbycris.blogspot.com/2019/05/kahuna-get-surf-look-on-and-off-board.html

    OdpovedaťOdstrániť