SOCIAL MEDIA

Valentine's Day

9. februára 2019
Ahojte!
Dnes som si pripravila taký menší článok alebo aj inšpiráciu pre ľudí, ktorí oslavujú deň sv. Valentína. Neviem ako vy, ja tento sviatok nejako extra neoslavujem a ani som ho nikdy neoslavovala, no prečo si neurobiť príjemný deň? :)
Tento rok padá Valentín na štvrtok, čo je teoreticky "obyčajný" deň, počas ktorého by ste sa možno v práci alebo v škole nezastavili. Či už vo vzťahu ste alebo nie, zastavte sa, na chvíľu si vydýchnite a užite si aspoň pár hodín z celého dňa s partnerom, dobrou knihou alebo obľúbeným seriálom/filmom.
valentín
(zdroj: WeHeartIt)

Na to, aby ste mohli prežiť Valentín pekne a dobre vám poradím pár zaujímavých kúskov, ktoré som pre vás vybrala na Notino.sk. Dopredu upozorňujem, že sa nemusíte báť, že článok bude výhradne len o kozmetike, pretože som si pre vás pripravila aj pár iných vecí, ktoré vám tento deň spríjemnia.
Hugo Boss parfumy

Keďže sa ja osobne najčastejšie zameriavam na módu a kozmetiku, článok predsa len kozmetikou začneme. Ak neustále rozmýšľate, čo svojmu priateľovi alebo priateľke vlastne kúpiť na tento sviatok alebo ako človeka potešiť, určite by ste nemali zabúdať na zaujímavé sady, ktoré môžu potešiť rovno oboch.
Takouto možnosťou sú napríklad dvojice parfumov, ktoré si môžete navzájom kúpiť. Mnohé značky totižto ponúkajú rady rôznych parfumov, ktoré ponúkajú parfum pre neho aj pre ňu. Okrem toho, že sú takéto darčeky originálne, sú aj veľmi praktické, pretože, kto by predsa len nechcel nejaký nový kvalitný parfum?
Armani parfumy

Pri kozmetike ešte ostaneme. Ak ste sa rozhodli, že svojmu partnerovi alebo partnerke kúpite nejaké maličkosti, ktoré následne chcete zabaliť, nemusíte rozmýšľať, do čoho vlastne darček dáte. Notino.sk vám ponúka aj krásne darčekové balenie, ktoré môžete využiť počas celého roka, no práve počas valentínskeho obdobia si môžete vybrať aj špeciálne ružové balenie, ktoré vyzerá naozaj krásne a perfektne sa k tomuto sviatku hodí.
Neviem ako vám, ale mne sa tieto balíčky neskutočne páčia a darček tak vynikne omnoho viac.
Yankee Candle

Prejdime ďalej. Od kozmetiky sa presuňme k interiéru, presnejšie k doplnkom do interiéru. Ak sa opýtate kohokoľvek, kto ma aspoň trochu pozná, poviem vám, že som neskutočným "závislákom" na vonných sviečkach. Doma ich mám niekoľko desiatok a vždy, keď mám chuť, si jednoducho jednu zapálim a rozvonia mi celú izbu alebo celý dom. Najviac milujem Yankee Candle, no už dlhšie by som chcela vyskúšať značku Bath & Body Works, ktorá je vraj veľmi dobrá a takisto obľúbená mnohými ľuďmi.
Okrem vonných sviečok však milujem aj difuzéry, pretože vyzerajú krásne a sú skvelým doplnkom, ktorý vynikne.
A prečo to vlastne spomínam? Pretože bytové parfémy v akejkoľvek podobe sú perfektným darčekom pre každého.
Výhodou je najmä to, že na Notine nájdete okrem vonných sviečok, aroma lámp alebo difuzérov aj vône do auta, ktoré sú perfektným darčekom pre každého muža. Ak ste teda uvažovali, čo svojmu partnerovi, niečo z tohto bude určite ono.

vône do auta
Predtým, ako článok skončím, nesmiem zabudnúť dodať, že pri nákupe nad 39€ na Notino.sk dostanete ako darček nový dlhotrvajúci rúž Nobea. To naozaj človeka poteší :).

A pre ľudí, ktorí sú na Valentína single odporúčam si ho užiť takisto. Vezmite si dobrú knihu alebo si pozrite dobrý seriál či film, urobte si nejaké dobré jedlo, ktoré máte radi, zapáľte si nejakú obľúbenú sviečku a užite si príjemný deň. Strávte ho tak, že naberiete sily, oddýchnete si a zrelaxujete sa.

7 komentárov :

  1. Absolútne zdieľam lásku k Yankee candle (akurát mi jedna horí na okennej parapete)...Každopádne, veľmi pekný článok :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné tipy. My si na Valentýna dáváme jen drobnosti v podobě malých čokoládek. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja valentína neoslavujem vôbec, ale máš pravdu prečo si ho nespríjemniť? :) skvelé tipy
    leekralovaa <--- stále prebieha súťaž :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. My Valentýna s přítelem slavíme tak, že si zajdeme na dobrou véču a prostě jsme tak nějak vyklidněný a spolu. Lásku si ale dokazujeme celý rok a tak to podle mě má být :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. All of those scents would be wonderful! You can never go wrong with a fabulous fragrance.
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť