SOCIAL MEDIA

pink skirt

11. februára 2019
Pred približne dvomi týždňami mi skončilo skúškové obdobie, no aj napriek tomu z neho ešte stále pociťujem isté dozvuky.
Moje prvé skúškové. Wau.
Sama tomu neverím. Zdá sa mi, akoby to bolo len včera, keď som si hovorila, že sa bojím maturity, čo všetko je predo mnou v maturitnom ročníku. A pritom mám za sebou skúškové, ktoré aj napriek tomu, že som sa ho bála, prešlo celkom fajn.

Samozrejme, pred sebou mám ešte niekoľko skúškových (a to číslo naozaj nie je pekné, keď sa naň pozriem), no snáď to nebude žiaden zabijak, ktorý by som nedala.
Zdá sa mi však, že s každým pribúdajúcim rokom ide ten čas nejaké stále rýchlejšie a rýchlejšie. Dni prebiehajú tak, že si ich niekedy ani nestíham uvedomovať. Nejako som si však na tento rýchly režim zvykla. To, čo ma však doslova na mnohých dňoch baví je to, že vždy príde niečo nové, niečo, čo sa mi vryje do pamäti.


Mnohokrát sú to len maličkosti, no snažím sa ich vidieť. Aj keď som presedela počas skúškového celé dni doma, vždy som sa snažila vidieť niečo nové. A myslím, že to je to najdôležitejšie. Aby sa človek dokázal tešiť aj z maličkostí a užívať si každý jeden deň plnými dúškami.
Dnes teda len takýto krátky článok. Krásny deň! :)

6 komentárov :

  1. Držím ti palce na skúškach nech to dobre dopadne a krásna sukňa :)
    leekralovaa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. You look lovely dear!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Beautiful skirt darling xoxo Cris
    https://photosbycris.blogspot.com/2019/02/breathe-in-breathe-out.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od doby, co jsem na vejšce to utíká hrozně rychle..fakt smutný :D :) Každopádně ti gratuluji k úspěšných zkouškám. Jo a ta sukně a celkově outfit je úplně boží :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hezký článek, já osobně jsem teď skončila taky zkouškové, ale už teda ne první. :-D Jsem v druhém ročníku na Ing., navíc to zatím bylo snad moje nejhorší zkouškové, které jsem zažila. :-D

    OdpovedaťOdstrániť