SOCIAL MEDIA

beauty tip: ziaja

2. januára 2019
Ako ste si užili Vianoce? :) Oddýchli ste si?
Ja som si ich užila naozaj perfektne a po niekoľkých dňoch oddychu sa púšťam do práce a takisto aj do nejakého toho učenia. V dnešnom článku mám pre vás pár výrobkov od značky Ziaja, ktoré som používala počas celých sviatkov a môžem vám povedať, že som nadmieru spokojná. O aké výrobky teda ide?
Ide o trojicu výrobkov z kakaovej rady. Pamätám si, že pred nejakými mesiacmi som vyskúšala kakaový sprchový gél, s ktorým som bola veľmi spokojná nielen ja, ale takisto aj moja sestra. Tentokrát som ho teda mohla vyskúšať znova. Medzi trojicu výrobkov patrí okrem kakaového sprchového gélu aj telové mlieko a krém na ruky v perfektnom obale, o ktorom niečo určite poviem :) 

Kakaový sprchový gél
Začnime teda sprchovým gélom, ktorý ma ohúril už dávnejšie. Všetko, čo vonia čokoládou alebo má len náznak čokolády, je niečo pre mňa. Takéto výrobky ma hneď veľmi priťahujú a po ich použití ho ich cítiť úplne všade. 
Tento sprchový gél má veľmi silnú vôňu, ktorá na pokožke cítiť aj po dlhšom čase. Pokožka je po ňom príjemná, hladká a vyživená.

Konzistencia sprchového gélu je stredne hustá, takže sa pri sprchovaní dá veľmi jednoducho rozotierať po pokožke. Jemne pení, vďaka čomu sa s ním dá veľmi jednoducho osprchovať. 
Výhodou je aj veľký objem, vďaka čomu sprchový gél vydrž omnoho dlhšie, dokonca aj vtedy, keď ho používa moja sestra spolu so mnou :) 

Ak teda hľadáte aj vy nejaký sprchový gél, ktorý by sa hodil napríklad aj na zimné obdobie, tento je určite skvelým výberom pre každého. 

Kakaové telové mlieko
Čo si na telo dávate hneď potom, ako sa osprchujete? Ja telové mlieko, ak teda nezabudnem, čo sa snažím nezabúdať, pretože mám dosť suchú pokožku. Doteraz som používala rôzne telové mlieka, ktoré mi celkom sadli, no vôňou a takisto aj hydratáciou mi sedí najviac toto kakaové telové mlieko, ktoré sa perfektne hodí k sprchovému gélu.
Keď už totižto osprchujete s krásne voňavým kakaovým sprchovým gélom, prečo to nepodporiť ešte viac pomocou telového mlieka?

Telové mlieko má príjemnú, nie príliš hustú a takisto nie príliš tekutú konzistenciu. Jednoducho sa tak pekne rozotiera a hydratuje pokožku. Na tele nezanecháva mastný filter, a preto pár minút po natretí, sa môžete okamžite obliecť. 
Vôňa je rovnaká ako sprchový gél, čiže vonia po čokoláde. Po skutočnej čokoláde, čiže sa cítite, akoby ste sa ponatierali čokoládou :) 

Ak teda hľadáte aj vy nejaké telové mlieko a ste milovníkom čokolády, určite by ste mali staviť na toto. V kombinácií so sprchovým gélom je toto telové mlieko najlepším výberom. 

Kakaový krém na ruky
No a ako posledný z trojice, tu je kakaový krém na ruky, ktorý mi padol do oka ihneď a teším sa, ako si ho vezmem so sebou aj do školy. Keď totižto v škole vytiahnem kakaový krém na ruky, už si viem predstaviť, ako sa okolo mňa spolužiačky zhŕknu a budú ho chcieť vyskúšať. Ani by som sa im nečudovala, pretože vonia naozaj perfektne.

Samozrejme, skúšala som ho aj na ruky a môžem vám povedať, že perfektne hydratuje a to hlavné, nezanecháva nepríjemný mastný filter, ktorý niektoré hydratačné krémy zanechávajú. Rovnako je výhodou a príjemná konzistencia, ktorá je jemne hustá. Jednoducho sa rozotiera po pokožke a vôňa vydrží naozaj veľmi dlho.
Nesmiem zabudnúť ani na praktický obal, ktorý je úzky a zmestí sa mi do každej jednej kabelky, či už je malá alebo veľká. Môžem mať tak krém neustále pri sebe. Mnohokrát sa mi totižto stávalo, že som kvôli väčšiemu baleniu nemohla mať krém pri sebe, a keď som mimo domu celý deň, krém jednoducho potrebujem. Najmä počas chladných zimných dní.

Tak ako aj pri predchádzajúcich dvoch, tak aj pri tomto kréme poviem, že ak hľadáte nejaký kvalitný krém na ruky, určite môžete staviť na tento, ktorý má naozaj skvelé účinky na pokožku. 

12 komentárov :

  1. Taky teď zkouším Ziaju a je úžasná :) Jsem spokojená!

    BLOG Život s kojencem

    OdpovedaťOdstrániť
  2. I love cocoa butter I can only imagine the smell Love these products Happy new year beautiful xoxo Cris
    https://photosbycris.blogspot.com/2019/01/eshakti-designed-with-love-customized.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sama mám s touto kosmetikou zkušenosti a je přímo skvělá! Přesně tenhle balíček jsme pořídili přítelově mamce a byla nadšená :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta musí krásně vonět ♥ já teď zkouším nějaké produkty z řady na akné, tak jsem zvědavá :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Naozaj krásne voňajú! :) Dúfam, že tebe pomôžu tie, ktoré skúšaš a budú dobré! :)

      Odstrániť
  5. Celkově mám tuto značku ráda, ale jejich kakaový krém na ruce mi moc nesedl. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je škoda! Ale úplne chápem, nie každému sa páči to isté :)

      Odstrániť
  6. Z téhle řady mám zkušenosti s kondicionérem. Nebyl špatný :-) voněl nádherně, takhle po něm voněly i vlasy, ale znám lepší :-) každopádně za tu cenu je fakt dobrý!

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť