SOCIAL MEDIA

my best friend

8. decembra 2018
Mám moju najlepšiu kamarátku. Je to človek, ktorý pri mne vždy stojí, nech sa deje čokoľvek. Zistí všetko, čo potrebujem (je to taká moja FBI) a nedávno oslávila aj svoje narodeniny. Preto mi to nedalo a rozhodla som sa, že jej napíšem taký minipríspevok na Instagrame.

(prosím vás, ponožky si nevšímajte, všetci čo ma poznajú vedia, že ja často nosím rôzne ponožky a pri tejto fotke som si to všimla neskoro :D) 

Mnohokrát však uvažujem, ako je to dlho, čo sa my dve poznáme. Je to omnoho dlhšie, ako by som si myslela, pretože ten čas uteká strašne rýchlo. Na jednej strane sa mi to zdá, akoby som ju spoznala len včera, keď sme sa stretli prvý deň v škole. Na druhej strane je to akoby už niekoľko dekád, keď sa pozerám na to, čo sme všetko spolu prežili, čo všetko sa stalo a ako to ubehlo. Je to už viac ako päť rokov a ja sa len usmievam. Ako je to možné, že sa poznáme už tak dlho?

Jasné, existuje veľmi veľa priateľstiev, ktoré fungujú omnoho dlhšie, pretože tí ľudia sa poznajú už omnoho dlhšie, no niekedy aj neskôr je lepšie, ako nikdy. A ja som rada, že aj po skončení strednej školy sa u nás nezmenilo takmer nič. Možno len diaľka a to, ako často sa vídame. 
Ja dúfam, že aj vy ste si našli v živote takéhoto človeka, pretože si myslím, že je to veľmi dôležité :)

A mimochodom, tento šál z Bonprix.sk? Ja som veľká milovníčka šálov a jediné, čo mi pomáha prežiť celú zimu sú obrovské šály. Ja som z tohto úplne nadšená. Mäkkučký, jemný a dlhý! :) No a takisto aj v mojej obľúbenej, burgundy farbe. 

6 komentárov :

  1. Super šála, je to skvělý doplněk, šály a svetry úplně miluji :)

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Šála je krásná a mít takovou kamarádku je super.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Šála je dokonalá, taky si budu muset nějaký dokoupit.
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Podobnou šálu mám a jsem s ní taky moc spokojená a s nejlepší kamarádkou to mám dost podobně :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Love your outfit!

    Would love it if you checked out my latest post on
    Zahra's Adventures

    OdpovedaťOdstrániť
  6. svoju najlepšiu kamošku mám síce iba chvíľu ale ľúbim ju nadovšetko a mám tiež pocit, že s apoznáme asi tak celý život. je to môj maják v rozbúrenom mori a ja môžem len dúfať, že ma vidí rovnako!
    POĎ SA U MŇA NA BLOGU ZAPOJIŤ DO VIANOČNEJ GIVEAWAY A UROB SI RADOSŤ <3

    OdpovedaťOdstrániť