SOCIAL MEDIA

cosmetics gift guide

13. decembra 2018
Nedávno som publikovala článok, v ktorom som vám ukázala pár módnych tipov na darčeky. Dnes som z Notino.sk vybrala pár kozmetických kúskov, ktoré by sa ako darček mohli hodiť :)
Výhodou je takisto aj to, že na Notino.sk nájdete adventný kalendár, kde si každý deň môžete otvoriť jedno okienko, kde sa nachádza nejaká zaujímavá zľava, akcia alebo dokonca aj darček! :) Každý deň je to niečo nové :)

Paletky 
očné tiene
Neviem, či poznáte značku TheBalm, no ja ju milujem. Jej obaly sú krásne, štýlové a dokážu upútať. Mám doma veľmi peknú zbierku kúskov od tejto značky, ktoré sú kvalitné, perfektne sa s nimi dá líčiť a vydržia naozaj veľmi dobre.
Tento rozjasňovač som však nikde ešte nevidela, a preto ma veľmi zaujal. Nielen mňa, ale myslím, že zaujme úplne každú ženu, ktorá má rozjasňovače rada. Ak teda máte niekoho blízkeho, kto má rád rozjasňovače, tento je naozaj perfektným tipom! 

Druhou, perfektnou vecou, ktorú som dokonca videla aj na vlastné oči, pretože si ju kamarátka z Notina objednávala presne vtedy, kedy som si nejaké kúsky objednávala aj ja. Paletka má krásny dizajn, trblieta sa aj jej obsah je ešte krajší. Má krásne farebné očné tiene, ktorých je naozaj veľmi veľa. Sú v tak krásnych odtieňoch, že sa dajú navzájom jednoducho kombinovať. Ak teda hľadáte vhodný darček, jedným z nich je aj táto paletka. 

Starostlivosť o telo a vlasy
maska na pleť a vlasy

Ak nechcete kupovať dekoratívnu kozmetiku, ktorú si mnohokrát ženy kupujú najradšej samy, môžete staviť napríklad na masku na pleť Uriage Eau Thermale, ktorá je vhodná na suchšiu pleť. Pre mňa by to bol napríklad skvelý darček (pomáham kamarátkam, ktoré nevedia, čo mi kúpiť. Nemáte za čo :)). Myslím však, že takáto maska by sa hodila snáď každému.

Okrem toho, to čo nikdy nesklame a určite poteší je aj maska na vlasy. Každá žena túži mať krásne a zdravé vlasy, no nie každá má na to čas. Ak však svojej kamarátke kúpite nejakú masku, určite sa poteší a možno ju to aj presvedčí k tomu, aby si na svoje vlasy niečo dávala. Táto maska od značky L'oreal je naozaj skvelá. Ak máte farebné vlasy, určite sa vám zíde minimálne jedna :) Okrem tohto, z tejto rady nájdete aj šampón a zdá sa mi, že aj kondicionér.

Príslušenstvo na úpravu vlasov

žehlička na vlasy
Poslednou vecou, ktorú by ste niekomu mohli kúpiť na Vianoce je rôzne príslušenstvo na úpravu vlasov, ako napríklad žehlička na vlasy alebo fén. Ja osobne používam žehličku na vlasy pravidelne, a preto si myslím, že je to skvelý a praktický darček pre každú ženu, dokonca aj tú, ktorú ju nepoužíva každý jeden deň. 

A čo vy kupujete svojim blízkym? :) 

10 komentárov :

  1. Od The balm mám paletku očních stínů a je skvělá. Pod stromečkem by se mi líbila žehlička na úpravu vlasů.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkný článek, mně by se nejvíce líbila paletka od MR. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  3. The balm bych někdy chtěla vyzkoušet, moc se mi líbí jejich obaly :) super článek :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :)
      Presne, tie ich obaly! :) Doma mám niekoľko výrobkov od nich a kvalita to nie je len na pohľad, ale takisto aj na vyskúšanie :)

      Odstrániť
  4. Ta paletka se mi moc líbí, tu bych klidně podarovala i sama sobě :D :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Rozjasňovač mám a ten je skvělý :) Používám ho pořád.

    BLOG Život s kojencem

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten rozjasnovač od TheBalm mám a miluji ho!!

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť