SOCIAL MEDIA

beauty tip: Nivea

15. decembra 2018
Ahojte!
Dnes som si pre vás prichystala pár krásnych kúskov, o ktorých by ste mali určite vedieť niečo aj vy.
Presnejšie povedané, sú to dva druhý výrobkov od značky Nivea, ktoré sa hodia nielen na starostlivosť, ale aj na líčenie a spadajú aj do dekoratívnej kozmetiky.
nivea
O čom teda vlastne vravím.. Hovorím o micelárnej vode a nových Labello balzamoch, ktoré okrem starostlivosti majú aj perfektnú pigmentáciu a na perách vyzerajú perfektne.
micelárna voda Nivea
Začnime teda ako prvou micelárnou vodou, ktorá ma veľmi zaujala svojím tmavým vzhľadom a dizajnom. Táto micelárna voda je dvojfázová, čo sa mi veľmi páči, pretože pleť dokáže odlíčiť naozaj perfektne a pritom ju toľko nevysušuje. To, čo sa mi však páči ešte viac je, že nezanecháva mastný filter. Tento problém som mávala pri iných micelárnych vodách, ktoré boli dvojfázové, a práve preto som sa nakoniec rozhodla prestať ich používať. Po dlhej dobe sa ku mne dostala dvojfázová micelárna voda v podobe tejto a musím uznať, že je naozaj perfektná.
Veľmi rýchlo a jednoducho odlíči pleť, zbaví vás všetkých nečistôt a nezanechá mastný filter. To sú tri top vlastnosti, ktoré som si všimla už po prvom použití. 
Takisto nesmiem zabudnúť ani na to, že voda nemá žiadnu arómu, vďaka čomu nepôsobí príliš silno. Mnohé podobné výrobky mávajú totižto až agresívnu a nepríjemnú vôňu, ktorá mi vadí, čo je dôvod, prečo ich potom buď vyhodím alebo posuniem ďalej. Mnohokrát preto uvítam vody, ktoré buď nemajú žiadnu arómu alebo ak aj majú, nie je príliš silná. 
Vďaka tomu, že micelárna voda nezanecháva filter na tvári, pleť tak môže dýchať a póry sa neupchávajú :) 

Na stránke Nivea som si takisto všimla v tejto rade aj odličovač očí, takže ak hľadáte nejakého experta v odličovaní citlivých partí na pleti, určite by ste mali vyskúšať aj tento. Ja ho rozhodne vyskúšam! :) 
labello
Druhým výrobkom je Labello Crayon a to nie jedno, ale rovno päť balzamov, ktoré však nie sú len takým, hocijakým balzamom. Je to balzam v ceruzke, ktorý má krásne farby.
Práve kamarátkam, ktorým som fotila, čo mi prišlo som spomínala, že som vyskúšala už viacero balzamov, ktoré majú byť aj niečo ako "rúže". Jednoducho, že majú byť nejako pigmentované a na perách by mali vyzerať tak prirodzene, no vždy to bolo len sklamanie. Vo väčšine prípadov som sa stretla s balzamami, ktoré buď vôbec nefarbili, alebo ak aj farbili, tak to nevyzeralo vôbec pekne. Niekde farba na perách bola, inde nie.
Kvôli týmto dôvodom som teda nekládla príliš vysoké nároky na tieto Labellá aj keď som vedela, že na Nivea sa môžem spoľahnúť vždy. A tak som začala testovať. O hydratáciu som sa báť nemusela, keďže posledné roky používam len tieto balzamy na pery. Vždy perfektne hydratujú pery a nezanechávajú biely a taký nepríjemný mastný filter, ktorý sa nevstrebe. No a v obchodoch ich nájdete naozaj neúrekom. Od tých klasických bez nejakej "príchute", až po tie, ktoré "príchuť" majú. Ja som sa najnovšie zamilovala do vône peach shine. 
Ako som ich začala testovať, od tej najjemnejšej farby až k najtmavšej, bola som stále viac a viac prekvapená. Tie balzamy sú naozaj perfektne pigmentované! Nikdy som nebola z balzamov takáto nadšená. Dôvod je aj ten, že ja milujem rúže. Nosila by som ich neustále, no ja som človek, ktorý má nielen suchú pleť a celkovo aj pokožku, ale takisto aj pery. Nosenie rúžov je preto pre mňa často ťažkou úlohou. Tieto balzamy však robia najprv svoju hlavnú úlohu, ktorou je hydratácia a až potom tú "dizajnovú" stránku, ktorou je farba.
labello
Farby vyzerajú prirodzene, krásne a jemne. Samozrejme, nie sú tak pigmentované ako rúže, pretože rúže to nie sú, ale sú dostatočne pigmentované na to, aby boli na perách vidieť.
Na perách vydržia naozaj dostatočne dlho a aplikovala som si balzam vždy tak často, ako aj klasický bez farby. Ani pri jednej farbe sa nerobí niečo také ako pri rúžoch, keď napríklad jete alebo pijete - ak si ich neupravíte, rúže sú na niektorých miestach zotreté alebo jemne narušené. Pri týchto balzamoch nebolo vidno nič, pretože veľmi pekne "spolupracujú" s farbou pier a prispôsobujú sa jej.

Aby ste videli, ako vlastne farby vyzerajú na perách (aspoň tých mojich) všetky odtiene som odfotila :)
odtiene: rosy nude, coral crush
odtiene: hot pink, poppy red, black cherry

Farby sú jemné a veľmi pekné. Myslím, že každá farba sa hodí úplne každému. Napríklad ja som toho názoru, že sa mi nehodia ružové rúže. Nerada ich nosím a necítim sa v nich komfortne. Naopak, červené rúže milujem a nosím ich neustále, rovnako ako aj tmavé bordové alebo tmavšie rúže dofialova. Pri tomto balzame mi však tretí odtieň vôbec nevadil :)
Labello Crayon je v predaji už od konca novembra tohto roku, takže by ste ho mali v predajniach (ako napríklad DM drogérie) nájsť :)

Skúšali ste už niektoré z týchto výrobkov? :) Ktoré sú vaše obľúbené výrobky od Nivea?

10 komentárov :

  1. Já mám Labella hrozně ráda, vždy jsem si kupovala odstín pearly shine, který rtům dodal jemně narůžovělý odstín. Tyhle balzámy jsem ještě nezkoušela, ale líbí se mi.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pearly shine je naozaj perfektný! :) Ten mám rada aj ja.
      Určite tieto vyskúšaj, v DM som ich už videla :)

      Odstrániť
  2. Tyhle nové balzámy se mi docela zamlouvají :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty balzamy jsou super, hlavně třeba pro někoho kdo se tolik nemaluje nebo není zvyklý na rtěnky :) moc se mi líbí jaké Nivea vymýšlí novinky :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ahoj mne značka Nivea nesadla asi do nej pridávajú zložku na ktorú som háklivá :), ale tie balzámy teda vyzerajú skvelo :)
    leekralovaa

    OdpovedaťOdstrániť
  5. micelárka je top ale tie balzámy som ešte neskúšala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Na ty Labello jsem zrovna koukala v DM a koukám, že je budu muset vyzkoušet :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť