SOCIAL MEDIA

singles day

6. novembra 2018
Neviem ako vy, ale ja si osobne myslím, že keď sa vo februári oslavuje deň zaľúbených, prečo by sa nemal oslavovať aj "singles day"? Myslím si, že deň pre single ľudí je takisto veľmi dôležitý. Keď som si všimla v kalendári, že už v nedeľu, 11.11., bude takýto deň (ešte aj perfektný dátum má, že?) rozhodla som sa, že túto myšlienku trochu viac rozšírim. Predsa len, prečo si neurobiť pekný deň? A aký by to bol asi deň bez toho, aby ste sa trochu nerozmaznali, že?
Na Notino.sk dokonca nájdete aj samotnú kategóriu Singles Day a takisto vám ponúka až 11% zľavy na vybrané výrobky pri zadaní kódu single11sk. Takisto sa môžete tešiť aj na akcie 1+1, vďaka čomu si tento deň užijete ešte lepšie! :)

Ako si predstavujete dobrý relax vy? Dám vám chvíľku na zamyslenie, a keď budete mať výsledok, čítajte ďalej.

Presne tak, ako ste si teraz predstavili svoj relaxačný deň by ste svoj deň v nedeľu mali stráviť. Jednoducho by ste si mali oddýchnuť, odložiť všetky povinnosti, nemyslieť na prácu či školu a robiť iba to, čo vás baví.
Ak vás však nenapadlo nič a neviete, ako by ste tento deň mohli stráviť, ja sa veľmi rada podelím s vami s mojou inšpiráciou na dokonalý relax.
kúpanie
(zdroj:WeHeartIt)
Asi pred tromi rokmi sme prerobili kúpeľňu a verdikt mojich rodičov znel: "Preč s tou veľkou vaňou!" V tej dobe ma to nejako nehnevalo, pretože sme ju naozaj skoro nevyužívali. Raz za čas sme ju napustili, no to bolo všetko. Po nejakom čase mi to však začalo chýbať. Ak však vy vaňu máte, odporúčam vám prezrieť na Notino.sk sekciu s prípravkami do kúpeľa. Nájdete tam naozaj perfektné veci, nad ktorými ja teraz len slintám. Odkedy bol boom šumivých gúľ do vane, vidím ich úplne všade. Ako vidím, v budúcnosti vo svojom vlastnom bývaní budem musieť mať vaňu určite. Už len kvôli týmto šumivým bombám!
Prvý krok je teda nasledovný. Jednoducho si napustite vaňu, dajte do nej veľa peny alebo si do vody hoďte túto šumivú bombu a relaxujte! Počúvajte hudbu, čítajte knihu, otvorte si dobré víno alebo šampanské a užívajte si relax!
dermacol masky
Ak ste na tom s vaňou rovnako ako ja, prvý krok jednoducho preskočte. Druhým krokom je dobrá maska na pleť. Vždy, keď si nejakú kúpim mám záväzok, že ju budem pravidelne používať, budem si ju dávať aspoň raz do týždňa. Mnohokrát však pri každodennom živote zabudnem a som rada, keď si večer nezabudnem pleť nakrémovať.
A práve to je dôvod, prečo krok číslo dva znie: Dajte si na pleť nejakú dobrú masku! Mojou obľúbenkyňou je hydratačná maska Dermacol Hydrating & Nourishing Mask. Túto masku si zamilujete, ak máte suchú pleť, ktorá potrebuje vyživiť. Výhodou však je, že tieto 3D masky od Dermacolu môžete nájsť napríklad aj na zrelú pleť alebo na hĺbkové čistenie.
maska kallos
Ak ste si užili vaňu a dali si dobrú masku, čo tak si dať aj zábal na vlasy? O svoje vlasy sa snažím omnoho viac starať odkedy ich mám farebné. Pravidelne si na ne dávam olejčeky, ktoré sú skvelými hydratačnými pomocníkmi. Na zábaly či masky však mnohokrát čas nemám. A to je dôvod, prečo by ste mali tento deň využiť aj na masky.
Medzi moje obľúbené masky na vlasy patria tie od značky Kaloos. Nedávno som o tejto maske písala aj jeden článok. Je ich naozaj veľmi veľa a určite si z ponuky vyberiete aj vy. Majú skvelú cenu a dokážu spraviť s vlasmi malé zázraky.

Na koniec vám len spomeniem pár značiek, na ktoré by ste sa mohli orientovať pri nákupe, a ktoré budú spadať do perfektnej, 11% zľavy na Notino.sk. Patrí sem napríklad značka Max Factor, ArtDeco, Vichy, Bourjois či napríklad Revlon Professional.

A hneď potom, ako si spravíte takúto kozmetickú kúru si zapnite dobrý seriál alebo si čítajte knihu, usaďte sa a užívajte si voľný deň! A samozrejme, nezabudnite si dať niečo dobré pod zub! :)

7 komentárov :

  1. Snažím se takové dny dělat vždy, když mám chvíli volna. Masky na vlasy mám taky moc ráda a používám je pravidelně.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, robiť si takéto dni pravidelne je skvelé :)

      Odstrániť
  2. Já si takovéto dny dopřávám ráda a tak často co to jde. Poslední dobou slýchám pořád samá výročí něčehosi... Podle mě by člověk měl umět udělat si relax a dopřát si kdykoliv to tělo potřebuje. V dnešním uspěchaném světě je dobré umět šlápnout na brzdu a zastavit se.

    Blueberry Pink

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Máš pravdu :) Je skvelé, keď si človek dokáže spraviť čas sám pre seba aj počas iných dní, nielen vtedy, keď to "hovorí kalendár" :)

      Odstrániť
  3. Ani nevím že takový den existuje :) já si relax dopřávám celkem často, když je to potřeba :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja málokedy dokážem takto stráviť deň, som celkom hyperaktívna a keď nemám nejaké spoločenské aktivty, tak sa cítim nesvoja :D
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť