SOCIAL MEDIA

nivea advent calendar

27. novembra 2018
Neviem, či si pamätáte, možno áno a možno nie, takto pred rokom vyšiel na tomto blogu veľmi podobný článok. Písala som v ňom o mojom úplne prvom kozmetickom adventom kalendári, ktorý ma nesmierne potešil a každý deň som sa tešila, čo si otvorím. Nikdy sa nestalo, že by som na nejaký deň zabudla, ako sa to občas stávalo s čokoládovými kalendármi :D
Počas celého adventu som pridávala stories, v ktorých som vám následne ukazovala, čo je v jednotlivých okienkach.

Tento rok, môžem s veľmi veľkým úsmevom, písať rovnaký alebo teda, veľmi podobný článok o adventnom kalendári, na ktorý som sa nemohla dočkať a hneď po príchode som mala chuť otvoriť úplne všetky okienka! :D
Ak som niekedy povedala, že Nivea nasadila tento rok latku vysoko a už ju len tak neprekoná, vždy som sa mýlila. Či už išlo o ich doslova epické balíčky, ktoré sú každým rokom stále viac a viac neskutočné alebo aj tento adventný kalendár. Ak sa zaujímate, ako vyzeral ten predošlý, môžete si môj článok prečítať tu.
V minuloročnom kalendári ste si mohli na zadnej strane prezrieť, aké výrobky môžete pri postupnom otváraní v kalendári nájsť. Tentokrát nič také na zadnej strane nie je, za čo som ja, človek zvedavý, veľmi rada, pretože to bude o to väčšie prekvapenie. (Edit: Práve som zistila, že zoznam výrobkov je napísaný na papierovom "rámci", ktorý je na kalendári, no zbehla som ho tak rýchlo, že som ani nestihla registrovať, čo tam je :D)

Neviem ako vám, ale mne tento rok prešiel neskutočne rýchlo. Ešte teraz si pamätám, ako som sa tešila na svoju stužkovú, ktorú som mala koncom januára, a tá je, teoreticky, už skoro rok za mnou. Rovnako si pamätám minuloročné Vianoce, akoby boli len včera. A teraz? Držím v rukách adventný kalendár a pomaly odpočítavam dni do Vianoc. Plus, stresujem s darčekmi, ale myslím, že tento rok som na tom omnoho lepšie, ako iné.
No a tak som sa veľmi tešila, že tieto dni pred Vianocami si budem môcť spríjemniť aj otváraním okienok na takomto krásnom kalendári.

Ak ste mali pred rokom tento kalendár alebo ste ho aspoň niekde videli, tento rok je dizajn trochu iný. Ten minuloročný bol rovnaký ako klasické čokoládové kalendáre s výnimkou, že bol omnoho väčší. Tentokrát sú to okienka, ktoré vyťahujete. Aby ste presnejšie vedeli, ako to funguje, pripravila som si pre vás "videjko", v ktorom vám to ukážem :)
Jednotlivé dni si teda budete akoby "vysúvať". 

Najväčšou výhodou, ktorú ja v tomto kalendári vidím je to, že v jeho vnútri sú naozaj rôznorodé výroky. Nenájdete tam len výrobky pre ženy, ale takisto aj pre mužov. V tom minuloročnom si pamätám, že som si našla napríklad zrkadielko, ktoré doteraz využívam a každý sa ma pýta, odkiaľ také pekné zrkadielko mám.

V kalendári nájdete dostatočne veľké výrobky napríklad na cestovanie alebo aj výrobky klasických veľkostí. Ja som tam našla minulý rok niekoľko zmenšenín sprchových gélov, ktoré som neskôr využila v lete pri cestovaní.
Nestane sa tak, že by ste si kúpili adventný kalendár, z ktorého výrobky neskôr vôbec nevyužijete. Ja som sa s ničím podobným nestretla a ak sa stalo, že som v kalendári našla výrobok pre muža, jednoducho som ho posunula ďalej :).
A aj napriek tomu, že som už jeden kozmetický adventný kalendár teda mala, minulý rok tiež od Nivei, neskutočne sa teším na tento a som zvedavá, čo v ňom nájdem. Teším sa aj na každé ráno, ako dáme s maminou "meeting" v mojej izbe a otvoríme jedno okienko a zistíme, čo je vo vnútri :D.
Ja sa teda na tieto Vianoce a celkovo advent teším a som naň aj poriadne pripravená!
Ak vás bude zaujímať, čo sa vo vnútri nachádza, môžete od prvého decembra sledovať môj instagram, na ktorom budem pravidelne uverejňovať stories, čo sa v jednotlivých dňoch v kalendári nachádza :)

Na záver len dodám, že ak hľadáte na advent niečo iné, niečo čo ste možno doteraz nemali alebo niečo, čo vás poteší každé ráno, určite by ste mali staviť na adventný kalendár od Nivei. Ja osobne túto značku používam pravidelne a u nás v rodine sa používa odkedy som bola malá. Viem preto, že aj na všetky výrobky, ktoré vyskúšam, sa môžem spoľahnúť :)

Teraz otázka na vás: Aké adventné kalendáre preferujete? :) Ktorý budete mať tento rok?

11 komentárov :

  1. Nemám ani jeden kalendár ale zo všetkých, ktoré som už na blogoch zazrela je pre mňa Nivea TOP :)

    Recenzie-Kozmetiky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Narazila jsem na kalendář od Baley, či v Kik..Žádný si však letos nepořizuji. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já vždycky kupuji příteli klasický čokoládový a sobě jsem nikdy žádný nekupovala. Až letos jsem zjistila, že existují i jiné než čokoládové a celkem mě to zaujalo. :) Letos si asi žádný kosmetický nekoupím, ale uvažuju o tom na příští rok. :)

    I am Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Letos jdu poprvé do kosmetického adventního kalendáře Yves Rocher. Jsem na něj zvědavá. Loni jsem zkoušela MIXIT, ale dvakrát mě nenadchnul...spíš trošičku zklamal, tak doufám, že u tohoto typu kalendáře to tak nebude. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten kalendář vypadá úžasně, určitě v něm najdeš samé skvělé produkty! Nivea je má oblíbená značka :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tyhle kalendáře mi přijdou strašně fajn, ale stejně radši zůstanu u toho čokoládového :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já mám adventní kalendáře tři - všechny čajové :-D. Sbírám totiž čajové přebaly, tak je to příležitost, jak si pěkně obohatit sbírku. Kosmetický mne lákal taky, ale to už bych jich doma měla fakt moc. A navíc bych měla miniaturky spíš likvidovat - nějak se mi jich doma sešlo povicero.
    Hezký advent

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Letos mám jeden klasický čokoládový a druhý Milka kalendář :) Ale upřímně se mi ten od Nivei a ještě od Yves Rocher líbí ze všech kosmetických nejvíc :)
    Elle about everything

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Sama žádný nemám, ale vypadá dobře, líbí se mi to třeba jako dárek, ale nevím, komu, kdo má narozeniny listopadu, bych to koupila 😁

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Viděla jsem hodně kalendářů, ale já zůstávám věrná těm čokoládovým :D

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Letos se Nivei adventní kalendář mooc povedl!! :) Já mám svůj ale od PartyLite se svíčkami :)

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť