SOCIAL MEDIA

favourite songs

15. novembra 2018
Dnes ma napadol článok o obľúbených pesničkách, ktoré by som vám sem hodila, na inšpiráciu, ak nemáte čo počúvať. Napadlo ma však, že som nedávno takýto článok robila a síce mne pribúdajú nové pesničky ako na bežiacom páse (vďaka Spotify), nechcela som rovnaké články dávať po sebe. No a tak som išla teda pozrieť, kedy bol tento článok publikovaný. Bol to ešte august, presnejšie polovica augusta. Absolútne sa mi nezdá, že by prešiel už taký čas.. A tak vám dnes prinášam ďalšiu nálož mojich obľúbených pesničiek :) Dúfam, že vám nejaké nové do playlistu pribudnú! :)



 Skupina Lauv je pre mňa už takou klasikou. Je to aj z dôvodu, že na Spotify som pesničku Like Me Better objavila omnoho skôr, ako bola vo všetkých rádiách a neskutočne sa mi páčila. Práve od minulého leta som začala skupinu počúvať aj viac a každá pesnička nielen znie dobre, ale takisto má aj krásny text.
 Keď som uvidela, že Avril vydala po dlhšom čase novú pesničku, bola som veľmi prekvapená a hlavne, hneď som ju išla počúvať. Na prvýkrát ma moc nezaujala, ale na druhý či tretíkrát ma chytila :)
Naopak, pesničky od Rity milujem a táto bola mojou obľúbenou hneď.
 Pesnička Shallow je teraz obľúbenou pesničkou nielen pre mňa, ale takisto aj pre moju maminu. Aj napriek tomu, že sa mi trailer na film veľmi páčil, bohužiaľ, nestíham ísť naň do kina, a preto sa teším, keď si ho pozriem doma :)
 Mojou najviac počúvanou pesničkou, ktorú počúvam minimálne dvakrát za deň je pesnička Without Me od Halsey. Halsey som začala počúvať koncom minulého roka a jej hlas je naozaj neuveriteľný. Táto pieseň má takisto aj perfektný text.
A aké sú vaše obľúbené pesničky? :)

5 komentárov :

  1. Znám a líbí se mi od Avril, zbytek jsem ještě neslyšela. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Přesně tyhle písničky od Avril, Lady Gaga a Alessa si ráda pouštím i já :) Celkově si poslední dobou nejčastěji pouštím Lady Gagu a Demi Lovato :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Sweet but Psycho je super písnička! :D Pak mám ráda Let you love me a Head above water :) a samozřejmě Woman Like Me, miluju Little Mix a jejich nové album je prostě pecka!
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť