SOCIAL MEDIA

long coat

15. októbra 2018
Neviem ako vy, ale ja zbožňujem objavovať nové obchody. Vždy sa pri tom cítim, akoby som objavila ďalšiu moju základňu, odkiaľ môžem jednoducho objednávať nejaké novinky, prezerať si veci, ktoré by som mohla skombinovať do outfitov a vždy nájsť aj niečo úplne iné ako doteraz. Jedným z takýchto internetových obchodov je aj e-shop Bolf.sk, v ktorom som si našla hneď dva kúsky - tmavý dlhší zavinovací kabát a sivú mikinu.
Ak ste na mojom blogu už trochu dlhšie, mohli ste si všimnúť, že mám rada dlhé kabáty a špeciálne mám slabosť pre zavinovacie. Minulý rok som celú zimu nosila zavinovací červený kabát, v ktorom som sa cítila neuveriteľne.
A presne takto sa cítim aj v tomto. Tentokrát som stavila na tmavú farbu, ktorá sa hodí naozaj ku všetkému a neomrzí vás po niekoľkých týždňoch nosenia. Kabát by ste si mali vyberať tak, aby ste ho mohli skombinovať s hocičím, pretože zima je u nás čoraz dlhšia a dlhšia, čo znamená, že kabát nosíte omnoho dlhšie, ako môžete predpokladať.
Keď som sa tak pozerala na svoje zimné kabáty, zistila som, že mám hnedý, červený, sivý a dokonca aj karamelový (tzv. camel coat), no to, čo mi chýba, je nejaký tmavý kabát kabát. To bol aj dôvod, prečo som sa pre tento rozhodla.
Pri výbere však takisto rozhodla aj dĺžka. Na zimu si hľadám vždy dlhšie bundy a aj kabáty, ktoré sú napríklad po alebo až pod kolená. V minulosti som mávala bundy, ktoré boli po pás a poviem vám, nie je to práve ten najmúdrejší výber. Okrem prechladnutia vám hrozia aj iné problémy, takže ak chcete dobrý a teplý kabát, vždy si vyberajte dlhší.
Tento zavinovací kabát ma potešil aj tým, že je celkom hrubý na sychravé a studené dni, ktoré k nám pomaly prichádzajú. Po teplom lete príde kratučká jeseň a tú vystrieda poriadne dlhá a studená zima, na ktorú sa síce teším, no neteším sa na tie krátke dni, kedy sa budem cítiť už o piatej unavená.
Niektorí by možno mohli protestovať, že kabát nie je až po krk a že má celkom veľký výstrih, no v takýchto prípadoch ja vždy rada používam väčšie šály, ktoré ešte prispejú svojim teplom.
Okrem toho, k takejto tmavej farbe sa hodí úplne všetko, takže aj všetky moje šály môžem pokojne s ním skombinovať.
Nesmiem ani zabudnúť podotknúť, že kabát nájdete rovno vo viacerých farbách, takže ak by ste nechceli čierny, jednoducho si môžete vybrať inú, bledšiu farbu :)
A čo vy? Aké kabáty máte najradšej? :)

6 komentárov :

  1. Kabát vyzerá super! Ja mám rada asi všetky, ale najviac sa mi páči, také ktoré ako keby odstávajú :D
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. that looks amazing on you!

    www.blossomikebana.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já kabáty moc nenosím. Raději mám trochu delší bundy, ale vypadá hezky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pěkný kabát, mám stejný, ale v camel barvě. :)

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kabát je pěkný :-) taky si musím na tuhle zimu nějaký pořídit :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť