SOCIAL MEDIA

beauty tip: hair mask

11. októbra 2018
Ahojte!
Dnes mám pre vás tip na jednu masku, ktorú som už prednedávnom skúšala.

Neviem, či poznáte značka Kallos. Ja som ju objavila už dávnejšie, asi pred dvomi rokmi, na Notino.sk, no mala som doma len jednu, menšiu čokoládovú, na ktorú som tak trochu zabudla. Mala som ju medzi ostatnou kozmetikou na vlasy a vždy, keď som nejakú masku na vlasy potrebovala, vzala som inú, ktorá bola bližšie. Keď som však nedávno objednávala nejakú kozmetiku, všimla som si túto značku znova, a tak som si objednala rovno veľké balenie. Masky na vlasy používam dosť často, a preto sa mi oplatí radšej veľké balenie, ako to menšie.
maska na vlasy
Možno ste si to všimli a možno nie, masky na vlasy od značky Kallos sú veľmi lacné. A to fakt tak lacné, že si niekedy môžete povedať, či vlastne tá maska stojí za to. Predsa, sme v dobe, kedy nejaké lepšie výrobky a veci musia stáť niekoľko desiatok až stoviek eur. Keďže som čokoládovú masku v menšom balení moc neskúšala, objednala som hneď veľké balenie. Túto masku môžete na Notine nájsť pod názvom Kallos KJMN, vyživujúca maska na vlasy s omega-6 komplexom a makadámiovým olejom. Nájdete ich však v ponuke viac. Všimla som si aj keratínovú masku, obnovujúcu masku s kaviárom, masku pre chemicky ošetrené a poškodené vlasy alebo aj mangovú. Pri mangovej sa ešte zastavím, pretože v tom čase, kedy som si ja objednávala spomínanú čokoládovú, si objednávala aj moja najlepšia kamarátka Lola mangovú a nevie si ju doteraz vynachváliť. Okrem toho som čítala aj naozaj mnohé recenzie na tieto masky a všade boli len dobré ohlasy.
Aby som sa trochu vrátila k cene, za veľké balenie, ktoré má obsah 1000 ml, zaplatíte približne 2,10 eura. Je to naozaj veľmi nízka cena, a preto sa už nemôžete vyhovárať, že si nekupujete masky na vlasy, pretože sú drahé. Na trhu existujú aj kvalitné masky, ktoré sa skvelo postarajú o vaše vlasy a sú lacné. Doprajte svojim vlasom lesk, hydratáciu a krásu.
Ja sa priznám, že som si masky dávala v minulosti dva, maximálne trikrát do roka. Dôvod bol ten, že som mávala vlasy dlhé a nechcelo sa mi a takisto aj preto, lebo som si ich nežehlila, nefénovala a tým som si myslela, že sú zdravé. Opak bol však pravdou. Vlasy boli zdravé, to áno, ale konce boli často suché a vlasy si zaslúžia raz za čas kvalitnú starostlivosť. Preto som sa rozhodla, ešte keď som mala dlhé vlasy, že budem masky používať pravidelne. A tak sa aj stalo. Masky používam doteraz, aj pri krátkych vlasoch, ktoré pravidelne žehlím, minimálne raz za dva týždne. Snažím sa však aspoň raz do týždna si nájsť čas. Keď sa stane, že čas nemám a masku si nedám, používam aspoň rôzne olejčeky.
kallos maska na vlasy
Vráťme sa však späť k tejto maske. Odkedy som si ju objednala, čo sú asi tak dva týždne dozadu, mala som ju už na hlave dvakrát. Používa sa jednoducho. Vlasy si umyjete šampónom, jemne si ich vysušíte uterákom, nie však silno, stačí ich zbaviť len prebytočnej vody, a následne si masku aplikujete.
Necháte ju pôsobiť minimálne päť minút (v takýchto prípadoch si krátim čas často počúvaním hudby alebo scrollovaním instagramu :D) a následne spláchnete. Použitie teda nie je vôbec problematické a je rovnaké ako pri 98% masiek, ktoré som kedy použila a ktoré poznám.
kallos
A aké boli vlasy, po použití? Hebké, lesklé a hydratované. Dosť často sa mi stáva, že kvôli šampónu, ktorý používam na vytiahnutie zažltnutých tónov, mám vlasy dosť suché a musím si do nich dávať olejček. V tomto prípade to tak vôbec nebolo. Vlasy boli príjemné, hebké a na dotyk presne také, akoby som vyšla z kaderníctva. Určite aj vy poznáte taký ten skvelý pocit, keď vyjdete z kaderníctva a vlasy sú jemné a hebké. Presne takéto boli aj moje vlasy po použití tejto masky.

Ak aj vy hľadáte nejakú zaujímavú a dobrú masku, môj tip je značka Kallos. V ich ponuke nájdete aj kondicionéry, sprchové gély či séra na vlasy. Najväčšou výhodou a plusom, ktorý dávam je to, že výrobky nájdete v perfektných vôňach ako napríklad spomínaná čokoládová a mangová alebo banánová, čerešňová či vanilková. Z ponuky si tak určite vyberiete aj vy! :)

Aká je vaša obľúbená maska na vlasy? Hoďte mi nejaké tipy, aby som vyskúšala niečo nové.

5 komentárov :

  1. Wau, vyzerá super a už som sa po nej viac krát pozerala v drogérke, avšak mala som od nich produkt na vlasy a ten mi nejak nesadol :/
    THE NOELA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Túto značku používam aj ja. Mám od nich jednu masku, len to menšie balenie. Cena za ich masky je super a takisto som s maskou spokojná.
    www.lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nerada používám masky na vlasy, nemám ráda to neustále oplachování, ale maska vypadá super :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Měla jsem banánovou. Vůně super, líbí se mi velké balení, jako jo byla fajn, ale teď už bych si jí nekoupila. Více se dívám na složení.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť