SOCIAL MEDIA

dermacol highliters

27. augusta 2018
Nedávno som dostala jednu otázku:
"Aký produkt považujem za must-have na festival?"
Aj napriek tomu, že letná sezóna končí a rovnako s ňou aj tá festivalová, nedá mi to a odpoviem aj takto do článku.
Mojou odpoveďou je: rozjasňovač. 
To však nie je odpoveď len na túto "festivalovú otázku", ale takisto aj na otázku, ak by sa ma niekto opýtal, na ktorý kozmetický produkt nedám dopustiť a ak by som si mala vybrať len jeden, ktorý by to bol. Bol by to rozjasňovač.
Dôvod je najmä ten, že posledný, približne rok, som do nich úplne zbláznená. Za túto dobu mi doma pristálo veľmi veľa "tuhých" rozjasňovačov, ktoré milujem a pravidelne používam. Asi pred mesiacom som však povýšila moju závislosť (ja viem, znie to strašne) na vyšší level. Vyskúšala som totižto tekuté rozjasňovače a nechápem, prečo mi to trvalo tak strašne dlho!
dermacol
Ak ste doteraz tekuté rozjasňovače neskúšali, hovorím vám, choďte do toho. Je to tak skvelá vec, ktorú využijete nielen pri líčení, ale aj v bežnom dni. Ja ho často rozmiešam s krémom na tvár a aj bez mejkapu vyzerá pleť zjednotená a žiarivá. Teraz cez leto som dokonca často chodila bez mejkapu a dala som si len krém zmiešaný s trochou tekutého rozjasňovača.
Nedávno mi prišla zásielka od Dermacolu, z ktorej som bola nadšená ešte asi týždeň. Prišlo mi šesť neuveriteľných rozjasňovačov.
Chcete mi spraviť radosť? Kúpte mi rozjasňovač a budem vám vďačná ešte o pol roka.

Poďme najprv na tie klasické "tuhé", s ktorými má skúsenosť viac ľudí. Na začiatku som ich používala veľmi opatrne, pretože som sa bála, aby som to s nimi neprehnala. Chcete počuť pravdu? Rozjasňovaču nie je nikdy vela. Fakt nikdy a to mi verte. Teraz používam produkt na viac častí pleti ako len na vrch líčiek. Často ho aplikujem pod obočie, nad obočie, na nos, pod a nad pery. Tvár tak vynikne omnoho lepšie.
Výhodou týchto paletiek od Dermacolu je najmä to, že v nich nájdete nielen rozjasňovač, ale ešte niečo navyše. A to sa mi veľmi páči, pretože keď už investujete do nejakého výrobku, je dobré, keď nie je iba na jedno využitie, ale rovno na viac.
dermacol highliters
V prvej, najbledšej paletke nájdete dva rozjasňovače. Jeden je biely a druhý jemne do ružova. Niektorí sa možno zľaknú bielej farby, že bude príliš na pokožke svietiť. Pri mojich začiatkoch s týmito produktami som sa ich dosť "bála" a bála som sa, že to s nimi preženiem. Neskôr som sa však odviazala a kúpila som si dokonca modro-zelený, ktorý milujem! Je úplne iný, ako klasické, a preto sa nebojte používať aj bledšie farby, ako napríklad bielu z tejto paletky. Ja sa už teším, ako ich všetky budem kombinovať, pretože ani kombinácia dvoch jemných farieb rozjasňovačov nie je vôbec zlý nápad!
Druhá, tmavšia paletka je už kombinácia farby na líčka s rozjasňovačom. Farbu na líčka som niekedy používala dosť často, no potom som nejako prestala. Ani sama netuším prečo. Teraz som si ju však znova zamilovala, keďže som vyskúšala túto paletku raz a potom neustále. Mnohí si možno myslia, že farba na líčka by mala byť červená, no nemusí byť. Takáto pekne hnedá doplnená o pekný rozjasňovač je niečo, čo na tvári vyzerá ešte lepšie!
highliters
Posledná, tretia a zároveň najtmavšia paletka je rovnakou kombináciou ako druhá, čiže farby na líčka spolu s rozjasňovačom. Túto paletku som použila už niekoľkokrát na kontúrovanie a poviem vám, nič lepšie som asi ani nemala! Doma mám niekoľko paletiek na kontúrovanie, no táto je okrem svojej príjemnej kompaktnej veľkosti takisto skvelo pigmentovaná. Kontúrovanie a následné rozjasnenie pleti ide ruka v ruke a poviem vám, paletka, ktorá má tieto dve veci, je skvelo pigmentovaná a k tomu ešte kompaktná, takže ju môžete vziať kamkoľvek je niečo, čo by vám nemalo chýbať. Mojim kamarátkam, ktoré milujú kontúrovanie som ju poradila a nedokážu si ju vynachváliť.
highliters dermacol
Aby som to všetko zhrnula, tieto paletky mi veľmi sadli a mne ako maniakovi na highlitery/rozjasňovače, sadli ako uliate. Milujem ich a používam každý jeden deň. (Dúfam, že z článku cítiť moje nadšenie, lebo ja skáčem ešte teraz tri metre asi :D). A nesmiem zabudnúť ani na to, že majú všetky skvelú výdrž, pigmentáciu a hlavne, neprášia sa, takže pri nanášaní nie je prach úplne všade (vrátanie oblečenia).
dermacol
No a poďme na tú moju chuťovku, tekuté rozjasňovače!
Mám tri odtiene, z ktorých si určite nájdete svoj odtieň. Aj napriek tomu, že je jeden z nich tmavší, ho používam, ale k tomu sa dostaneme. Začnime tým najbledším.
Najbledší, Fresh Rose, rozjasňovač sa dá nazvať aj jemne ružovým. Má veľmi príjemnú bledučkoružovú farbu, ktorá vytvorí na pleti veľmi príjemný nádych. Tento produkt používam často v kombinácií s krémom, kde vynikne jeho krásna farba. Ako som spomínala, teraz v lete som sa moc nelíčila, dávala som svojej pokožke oddych, no keď som niekam išla, namiesto mejkapu som si na tvár dala krém, ktorý som zmiešala s rozjasňovačom. Presne tento som na to používala a poviem vám, moja tvár nevyzerala asi lepšie. Mala zdravý nádych a žiarila. Myslím, že tento spôsob budem praktizovať omnoho častejšie, aj počas zimy.
dermacol
Druhým produktom je Day Light rozjasňovač, ktorý je asi takou farbou, akej mám aj mejkap. Nie je to úplne najbledšia farba, no nie je to ani príliš tmavá. Tento rozjasňovač som skúšala dvakrát, keď som si dávala mejkap. Jednoducho som si ho zas zmiešala na ruke, tentokrát nie s krémom alebo s mejkapom. Skvelo sadli spolu, pretože mali podobnú farbu a na tvári nevznikla žiadna čudná farba :D Rovnako ako pri prvom, aj pri druhom pleť žiarila a vyzerala omnoho lepšie. Skvelé na týchto rozjasňovačoch je aj to, že na pleti vydržia naozaj celý deň a "nezmiznú".
Posledným, tretím je Sun Bronze rozjasňovač, ktorý je aj najtmavší. Najprv som sa trochu obávala, ako ho využijem, pretože je celkom tmavý, ale poviem vám, našla som jeho využitie. Väčšinou, keď si kontúrujem tvár, používam produkt na pod lícne kosti, aby sa posilnil tak tento efekt. Okolie tváre však nekontúrujem. Pomocou tohto rozjasňovača si však dám vždy trochu na kraje čela (okolo vlasov) a postupujem tak nižšie. Všetko rozotriem dostratena a vznikne tak veľmi pekný finálny výsledok, kedy vynikne ostatné kontúrovanie a tvár je akoby užšia.
Ja som zo všetkých šiestich produktov neskutočne nadšená a používam ich denno-denne. A čo vy a rozjasňovače? Používate ich? :)

11 komentárov :

  1. Highlitery úplně miluju, jen je moc nenosím :D Každopádně si je vždycky v drogerce zkouším na ruku a jak straka koukám na to, jak se třpytí.

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite ich vyskúšaj nosiť viac, perfektne oživia tvár! :)

      Odstrániť
  2. rozjasňovač je u mňa tiež na prvom mieste, pretože keď si ho dám moja tvár vyzerá tak nejako zdravšie, sviežejšie ;) tie tekuté sú top <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. rozjasnovac je moja uplna laska! tiez som zacinala s pudrovymi a dlho som si myslela ze su pre mna tie prave a ze kremove mi an tvari nevydrzia tak dlho. mylila som sa! nasla som paletku od make up revolution s kremovymi rozjasnovacmi a neviem si ju vynachvalit! k tym tekutym sa musim pomaly prepracovat tiez :D
    Ivana xx

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Krémové rozjasňovače som ešte neskúšala, to si mi teraz dala úplne perfektný tip! :) Takže ja sa musím prepracovať ku krémovým :D

      Odstrániť
  4. Rozjasňovače moc nepoužívám, většinou dávám jen tvářenku na líčka, ale po shlédnutí těch tekutých rozjasňovačů, nevím, jestli pro nějaký nezajdu. Vypadají moc hezky. S tekutými ještě nemám žádnou zkušenost. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Všechny jsou pěkné, ale osobně vůbec neumím ty tekuté používat. Je fajn, že Dermacol přišel s rozjasňovačemi, to mi jediné u nich chybělo. Skvělé rozjasňovače má teď loreal v jejich rozjasňovací paletě a naprosto miluju rozjasňovače od Fenty :)

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Rozjasňovač používám při každém líčení. Bez něj si look ani nedovedu představit.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já rozjasňovače moc nenosím, ale tyhle vypadají skvěle :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dermacol mám ráda, produkty vypadají hodně dobře.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť