SOCIAL MEDIA

Summer Black Friday

3. júla 2018
Po celom svete je Black Friday veľmi obľúbeným dňom alebo až "sviatkom", ktorý so sebou prináša veľké zľavy nielen na oblečenie, ale takisto aj na kozmetiku, elektroniku a mnoho ďalšieho. Black Friday sa koná každý rok vždy v piatok po Vďakyvzdaní vďaka čomu majú ľudia možnosť nakúpiť za skvelé ceny darčeky pod stromček. Notino.sk však nečaká na štvrtý novembrový piatok, aby ste si mohli kúpiť dobrú a kvalitnú kozmetiku za nízke ceny. Ponúka vám totižto svoj vlastný Summer Black Friday, ktorý bude trvať už od 9.7. a môžete si tak nájsť svoje obľúbené kozmetické značky a výrobky za 20% zľavy.
Medzi značky, ktoré budú mať skvelé ceny sa radia napríklad značky Dermacol, Max Factor, Nivea, Mary Kay a mnohé ďalšie, ktoré určite nesmiete premeškať.

Ja nakupujem kozmetiku tak, že si niekoľko týždňov postupne spisujem, čo mi chýba. Popri líčení, odličovaní, sprchovaní alebo len starostlivosti o pokožku si tak nejako všímam, ktoré veci mi chýbajú alebo čo by som mohla vyskúšať. Na zozname mám tak teraz niekoľko kozmetických kúskov, ktoré by som si chcela určite zaobstarať. Dnes mám pre vás taký môj menší wishlist alebo skôr zoznam vecí, ktoré si chcem zaobstarať pri ďalšej objednávke z Notino.sk :)
schwarzkopf oasis+ a catrice

Prvá vec, ktorú súrne potrebujem, je suchý šampón. Suché šampóny často nevyužívam, pretože si myslím, že najlepšie je, ak si vlasy pravidelne umývate a zbavujete ich tak všetkých nečistôt, no určite sa raz za čas stane, že jednoducho nestíham a potrebujem si suchým šampónom "vyčistiť" vlasy. A v takom prípade mám doma vždy aspoň jeden. Naposledy som mala doma Batiste suchý šampón, ktorý mi vydržal naozaj veľmi dlho a bola som s ním spokojná - či už s výsledkom alebo len tým, ako voňal a v akom prevedení sa predával (menšie, veľké, pekný obal). Chcela by som však vyskúšať niečo nové, a keď som videla že aj značka Schwarzkopf má suchý šampón, povedala som si, prečo nie? Suchý šampón Schwarzkopf Professional Osis+ Refresh Dust Texture je síce o niečo drahší, no ich výrobky na vlasy mne vždy sadli veľmi dobre, a preto ho rada vyskúšam.

Druhú vec, ktorú by som chcela vyskúšať je tekutý rozjasňovač. Videla som to vo viacerých mejkap tutoriáloch a videách, čo bol dôvod, prečo ma tento výrobok tak zaujal. Na Notino.sk som objavila tekutý rozjasňovač od značky Catrice, no nie som si istá, či ho objednať. Pri tejto značke mám mierne obavy, pretože výrobky, ktoré som od nej zatiaľ mala neboli práve tie najlepšie. Jeden rúž nemal vôbec pigmentáciu, ceruzka bola tak jemná že sa mi ihneď zlomila a tiež takmer bez pigmentácie a lak na nechtoch mi vydržal jeden a pol dňa, pričom iné, dokonca lacnejšie laky, ktoré som skúšala, mi držia minimálne tri dni. Dám jej však šancu a rozjasňovač skúsim. Je za dobrú cenu, má pekné prevedenie a hneď ako ho otestujem, vám dám vedieť! 
max factor lícenka

Nedávno som si po zhliadnutí videa od Rihanny pre Vouge, začala kontúrovať tvár. Predtým som to robievala, no nie často, pretože som to nikdy nevedela úplne dobre a presne. Tentokrát som sa však rozhodla, že sa to naučím. Doma mám jednu perfektnú paletku, ktorá mi však už dosluhuje, a preto som si chcela zaobstarať nejaký pekný bronzer. Práve bronzer L’Oréal Paris Wake Up & Glow Back to Bronze ma zaujal svojou krásnou farbou a takisto aj prevedením. Okamžite som vedela, že si ho beriem. 
A keď už hovoríme o rozjasňovaní a kontúrovaní, treba vziať do úvahy aj jemne a prirodzene červené líčka. Práve lícenky som používala ešte v prvom ročníku na strednej škole, no potom som to odrazu nejako prestala. Ani sama neviem prečo. Teraz si raz za čas lícenku dám, a preto by som si chcela zaobstarať nejakú kvalitnú a dobrú. Našla som jednu púdrovú s názvom MAX FACTOR Creme Puff, ktorá má jemnú ružovkastú farbu. 

A čo vy? Využijete skvelé zľavy, ktoré ponúka Notino.sk na vybrané značky? Takisto na vybrané značky ponúka aj dopravu zadarmo, vďaka čomu ušetríte ešte viac :) 

4 komentáre :

  1. Ten highlighter od Catrice jsem doma měla asi tři dny. Než mi ho kočka rozbila. Zrovna jsem vcházela do koupelny, když jsem viděla, jak tlapkou ta čubina rozjasňovač posunuje z komody. Samozřejmě se rozletěl na všechny strany. A kočka měla ignorantskej výraz, jako kdyby se nic nestalo. Každopádně, proč to říkám. Samozřejmě, že mi vadilo, že mi zničila nový produkt, ale zároveň to nebyla tak kvalitní věc, kvůli který bych křičela a brečela.
    Uvidíš sama, ale pokud jsi zvyklá na kvalitní rozjasňovače, možná ti tolik vyhovovat nebude.

    Dokonalý tabu

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já jsem si nedávno objednávala, takže slev asi nevyužiju, ale letní black friday je super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To je super, že si takhle píšeš seznam :) Ten tekutý rozjasňovač od Catrice mě hodně zaujal :).

    TheBlondieTale

    OdpovedaťOdstrániť