SOCIAL MEDIA

beauty tip: Gabriella Salvete II.

25. júla 2018
Nedávno som vám priniesla článok s líčením pomocou paletky Gabriella Salvete Palette 10 Shades odtieň 05 Violet. Poviem vám, tá paletka sa mi neskutočne páčila a okamžite som si ju zamilovala. O pár dní neskôr som vyskúšala rovno viaceré kombinácie a viem, že ostane mojim favoritom ešte veľmi dlho.
Druhá paletka z internetového obchodu ElNino.sk sa mi takisto veľmi páčila a pripravila som si pre vás takisto ďalšie líčenie. Tentokrát to je s paletkou Gabriella Salvete 10 Shades 01 Rose. Keďže sú obe paletky rovnaké, len farby sú iné, prikladám vám sem popis a svoje reakcie na paletku z minulého článku. Ak ste ho teda čítali, túto časť môžete preskočiť rovno k samotnému líčeniu :)
Hneď ako mi paletky prišli, som sa do nich zamilovala. Dôvod bol najmä ten, že nie sú príliš veľké. Je to sada desiatich očných tieňov, no aj napriek tomu, že ich je tam viac ako dosť, je paletka príjemnej veľkosti a veľmi dobre sa s ňou cestuje. V kozmetickej kabelke nikde nezavadzia a nezaberá veľa miesta. 
Veľkým plusom je pre mňa aj to, že všetkých desať farieb nie je od seba príliš odlišných, a preto sa dajú úplne všetky kombinovať a nestane sa, že by som z paletky nejakú farbu nevyužila. Toto sa mi totižto stáva dosť často, že používam nejakú paletku, z ktorej mi ostane jeden alebo dva tiene, ktoré už nedomíňam. Je to vždy potom škoda. Pri tejto paletke vám však nič také nehrozí. 
Na začiatku som sa jemne bála pigmentácie, s ktorou majú mnohé paletky problém. Ak si chcete kúpiť kvalitne pigmentovanú paletku, obvykle za ňu musíte dať vyše 20 eur. Pri tejto to však takto vôbec nebolo. Výhodou výrobkov od Gabriella Salvete, a najmä paletiek je nielen to, že nie sú príliš drahé, ale aj to, že sú kvalitné a krásne pigmentované. Úprimne poviem, že ma to príjemne prekvapilo, keď som jedenkrát prešla po farbe a hneď som mala na pokožke sýtu fialovú, červenú alebo bledšiu ružovú.
Aplikátor, ktorý sa dostáva k paletke je takisto kvalitný a dobre sa mi s ním pracovalo. Dostane sa aj do záhybu oka a takisto aj úplne dopredu, kde by som sa s hrubším alebo širším aplikátorom vôbec nedostala. Farbu drží skvelo a na oči sa aplikuje veľmi jednoducho. 

A prejdime k samotnému líčeniu.
Do vnútornej strany oka som použila trblietavú a tmavšiu hnedú farbu. Krásne trblietavá a pigmentová hnedá skvelo sadla a jednoducho sa nanášala. Naniesla som ju od vnútornej strany a pomaly som ju rozotrela dostratena do polky oka. 
Na vonkajšiu časť som použila tmavú, skoro čiernu trblietavú farbu (farba v strede). Tú som takisto rozotrela dostratena. 
Keďže čierna je dosť tmavá, medzi farby som naniesla ešte jednu farbu - poslednú hnedú farbu, ktorá prechod zjemnila. 
Všetko som dokončila linkou a špirálou. 
Aj z tohto líčenia som nadšená, pretože si myslím, že práve tmavšie líčenie mi ide viac, ako nejaké farebné a aj napriek tomu, že nie som profesionál sa mi toto líčenie páči :) Tu je výsledok: 
A čo vy, aké líčenie máte radi? :)

6 komentárov :

  1. This eye palette looks amazing and so cool. Shadows look great for a day and night makeup!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vypadá hezky, má příjemné odstíny. A moc se mi líbí, jak ses nalíčila :)

    CZECHHONEY - V.'s World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Paletka je krásná, mám tuhle značku moc ráda, hlavně laky na nehty má super :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  4. This palette is gorgeous! http://marciabcreative.blogspot.com/2018/07/camping-at-aim-festival-2018.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ja som tiež skôr na tie tmavé líčenia :) vlastne farebné tiene by som NIKDY na seba nepoužila :D

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tyhle odstíny paletek mám nejradši :) Hnědé tóny dokáží udělat fakt moc pěkné oči.

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť