SOCIAL MEDIA

favourite song

13. júna 2018
Poznáte ten pocit, keď si obľúbite nejakú pesničku, počúvate ju dookola, viete celý jej text. Poznáte každý tón, viete, kedy príde refrén, kedy sa zas pieseň na chvíľku upokojí a kedy znova začne tá najlepšia časť. Po niekoľkých dňoch, možno týždňoch vás však pesnička začína nudiť. Už nie je to, čo to bývalo na začiatku, až ju prestanete počúvať a presuniete sa zas na inú, ktorú si obľúbite.
dress - Bonprix
Presne takto je to mnohokrát s ľudskými vzťahmi. Je to veľmi smutné, no niektorí ľudia, ktorí nám prídu do života nás berú presne ako tieto pesničky, ktoré ich pomaly omrzia a prestanú ich baviť. Len si to predstavte. Na začiatku sa s niekým spoznáte a úplne perfektne si sadnete. Navzájom sa spoznávate, presne tak, ako keď si pomaly začnete pamätať jednotlivé slová z piesní.
Potom prichádza časť, kedy viete celý text. Vy poznáte danú osobu perfektne, alebo si to aspoň myslíte. Viete, že je to perfektné a takisto si to myslí aj ten druhý človek.
Problém nastáva vtedy, keď si vy uvedomujete, že vás to stále baví a nie ste ten človek, ktorému by sa niekto zunoval, no ten druhý je presný opak. Prestanete ho baviť a presúva sa k niekomu inému. Pesničku prestáva počúvať a hľadá inú.
Možno ste niečo takéto neprežili, možno áno a viete si predstaviť, čo človek prežíva. Je veľmi smutné, že existuje aj niečo takéto. Toho druhého to potom len zbytočne mrzí, pretože vkladal veľa energie a síl do niečoho, čo bolo možno ku koncu úplne zbytočné.
V takomto prípade si však musíte uvedomiť, že to zbytočné nebolo. Vám to určite niečo dalo, vďaka čomu ste dnes tam, kde ste.

8 komentárov :

  1. Nice dress
    and I love reading your post
    although I still have to translate it.

    Ann
    https://roomsofinspiration.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pěkné šaty.:) Dříve jsem to také přirovnávala, písně k životu. Ale spíš texty, než ten pojem.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      To je takisto tak.. že tie texty sa podobajú a hodia k realite a životu, ktorý prežívame :)

      Odstrániť
  3. S písničkami se mi tohle stává pořád, ale s lidmi naštěstí ne :)

    TheWayByA

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Same thing happens to me with music. You look great in that dress.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Výstižne a skvelo napísané :) nikdy ma nenapadlo prirovnať vzťahy k piesňam ale je to skvelý nápad :)

    OdpovedaťOdstrániť