SOCIAL MEDIA

Black Friday on Notino.sk

21. mája 2018
Poznáte slovíčko Black Friday? Ja som to doteraz nijak neriešila, no poslednou dobou som si všimla, že aj u nás na Slovensku sa tento deň "oslavuje". Zatiaľ to je však skôr iba na internetových obchodoch, no toto šialenstvo sa dostáva aj do klasických kamenných obchodov. 
Úprimne, ja na takéto niečo nie som. Boj o oblečenie a tlačenica v obchodoch mi nejako nechýba a radšej si kúpim niečo za normálnu cenu. Niekedy však akcie a lacné ceny chytia aj mňa a práve preto tu mám pre vás také menšie lákadlo.


Ak ani vy nepreferujete nejaké tlačenie v obchodoch a boj o tie najlepšie kúsky za nízke ceny, určite by ste mali staviť na nakupovanie prostredníctvom e-shopov, na ktorých nájdete ešte lepšie ceny, ako v kamenných obchodoch. Nakupovanie je takisto aj veľmi pohodlné a svoje obľúbené kúsky si môžete nakúpiť napríklad aj pri sledovaní svojho obľúbeného seriálu či filmu. 


Black Friday zľavy sú síce veľmi známe v priebehu novembra, no ak túžite nakúpiť veľmi kvalitne a za dobré ceny, Notino.sk vám ponúka výhodné ceny a zľavy každý mesiac.

Dnes tu mám pre vás pár kozmetických výrobkov, ktoré ma zaujali a vy si ich určite tiež zamilujete. Okrem toho, že si ich kupujem pravidelne alebo sú veľmi dobré a vždy rada na ne stavím, takisto sú za skvelé ceny, vďaka čomu ich využijete určite aj vy!

Začnime kozmetikou v akcií, ktorú si pravidelne kupujem a určite si niečo z nej kúpim, pretože výrobky sú za naozaj veľmi dobré ceny. 
Bourjois
Špirálu od Bourjois - Volume Glamour som vyskúšala len raz, no veľmi mi sadla. Riasy veľmi dobre oddelila a nezlepila. Bohužiaľ, mojou chybou, mi vyschla, pretože som používala iné. Presne toto sa mi veľmi často stáva. Doma mám viacero špirál a namiesto toho, aby som ich otvárala postupne, otvorím hneď všetky naraz, pretože ich chcem vyskúšať. 
Okrem toho, že má špirála veľmi dobré vlastnosti a hlavne tmavú farbu, ktorá na očiach vyzerá veľmi dobre, má takisto aj krásny obal a celkovo vyzerá naozaj skvelo, nemyslíte? :) 
Druhou vecou, ktorá ma veľmi zaujala hlavne vďaka tomu, že vyzerá krásne sú tónovacie perleťové perly Guerlain Météorites. Tento výrobok som ja ešte nemala, no moja dobrá kamarátka áno a nevie si ho vynachváliť. A keď som videla, že je v akcií za perfektnú cenu, okamžite som po ňom skočila!

A presuňme sa teraz na parfémy v akcií. Tých totižto nie je nikdy dosť. Okrem toho sa blížia všelijaké sviatky mojich kamarátok a dobrý parfém spraví vždy radosť. 
chloe
Viem, asi som s vôňou Chloe už naozaj trápna, ale .. keď to je tak úžasná vôňa! Ja som ju dostala na narodeniny pred asi dvomi rokmi a tak sa mi zaryla do pamäte, že aj keď som ju teraz už asi viac ako rok nemala doma, pretože mám iné, vždy ma napadne, keď sa niekto opýta, aký parfém považujem za ten najlepší. Táto vôňa nepatrí medzi tie najlacnejšie, no na Notino.sk ju majú práve teraz v akcií, a preto, ak chcete jemnú vôňu, ktorá je ženská a príjemná, určite by ste mali na ňu staviť.
Druhú vôňu som ešte nikde nevoňala a ani som ju ešte nevidela nikde. Je to vôňa Chopard Wish a poviem vám, že už na prvý pohľad vyzerá perfektne. Originálne, dobre a myslím, že hocikomu, komu ju kúpite, sa poteší už len vďaka jej flakónu. 

Takže toto sú také moje štyri typy na skvelé využitie zliav na Notino.sk. A čo vy, čo by ste si kúpili? :) 

4 komentáre :

  1. Ta druhá vůně má opravdu nádherný flakónek. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. THANK YOU FOR THIS INFO!
    XX

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já fakt měla za to, že Black friday je jenom před Vánoci :D jsem překvapená

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Love all these items Great picks xoxo Cris
    https://photosbycris.blogspot.com.au/2018/03/fashion-in-mountains.html

    OdpovedaťOdstrániť