SOCIAL MEDIA

cosmetic wishlist

27. apríla 2018
Neviem ako vy, ale pre mňa je prezeranie e-shopov s kozmetikou veľmi nebezpečné. Nedávno som skočila na Notino.sk a prezerala som si novinky. A presne vtedy som zistila, koľko toho potrebujem. Hneď potom ma napadlo, že by som vám sem mohla hodiť jeden wishlist, kde by som vám ukázala pár vecí, ktoré by aj vás mohli zaujať :)

cosmetic_wishlist
Mnohí, hlavne kamaráti a rodina, o mne vedia, že som milovníčka červených rúžov. Doma mám doslova zbierku červených odtieňov. Nosím ich pravidelne, a preto sa nemusím ani báť, že by sa mi pokazili alebo že by som ich neznosila. Nový matný rúž od značky MaxFactor ma však úplne dostal. Má krásnu a sýtu červenú farbu, jednoduchý dizajn a vidíte to X na rúži? To je naozaj veľmi originálne a zaujímavé. Presne takéto detaily ja obdivujem a oceňujem.
Druhou vecou na mojom wishliste je kvalitný a dobrý mejkap. Tento od značky Dermacol používa aj moja sestra, a preto ma hneď zaujal. Viem však, že okrem mojej sestry ho používajú aj niektoré moje spolužiačky a jeho krycia schopnosť je naozaj vysoká. Síce patrí medzi drahšie mejkapy, určite sa oplatí vyskúšať ho :)
Ďalšou vecou bola farba na obočie. Keďže si stojím za tým, že obočie je jedným z najdôležitejších častí na tvári a malo by byť dokreslené alebo nakreslené dobre, potrpím si na dobré ceruzky na obočie alebo na tiene. Keď mi na e-shope vyskočila táto farba na obočie aj spolu so štetcom od značky L'oréal, hneď som si povedala, že by som ju mohla vyskúšať, pretože nielen, že vyzerá dobre, ale takisto som ju už videla viackrát.
wishlist
Mám tu ešte aj pre vás dva výrobky, ktoré ma zaujali. Najviac zo všetkých ma zaujal najmä tekutý rozjasňovač. Rozjasňovače používam každý deň, no v klasickej "tuhej" forme. Novinkou však sú aj tekuté rozjasňovače, ktoré sa nanášajú jednoducho a vyzerajú na pleti veľmi dobre. Práve tento Gosh Lumi Drops ma zaujal najviac medzi novinkami :)
Druhou a poslednou vecou je špirála od značky L'oréal, ktorý má zaujímavý tvar a pri tejto ma veľmi zaujal obal. Uvidíme, keď ju vyskúšame, pretože špirály skúšam veľmi rada.

9 komentárov :

  1. Hodně mě zaujala řasenka, obal má opravdu pěkný. Té bych asi taky neodolala. Na Notinu se dá najít spousta skvělé kosmetiky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc se mi líbí ta řasenka od L'oréal, vypadá moc zajímavě:).
    Windy pink style

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten rozjasňovač vypadá zajímavě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten make-up od Dermacolu mám v pácu taky. :-) Viděla jsem na ně i pěkná videa, jak hezky kryje a funguje, tak doufám, že si ho co nejdřív pořídím. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nějaký tekutý rozjasňovač chci v nejbližší době také zkusit, možná sáhnu právě po tom od Gosh :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ani jeden produkt neznám, ale vypadají vážně zajimavě :) snad všechny seženeš :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Make.up Dermacol som kedysi používala ale po čase mi strašne upchával póry...al musím povedať, že naozaj krásne kryl a pleť vyzerala krásne, no teraz ho sem tam používam ako korektor :-) gelová farba na obočie je perfektná, práve je aj v mojom najnovšom článku na blogu ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovedaťOdstrániť