SOCIAL MEDIA

beauty tip: nivea

8. apríla 2018
Končí sa týždeň a prichádzam aj s posledným kozmetickým článkom v tohto týždňovom "kozmetickom maratóne" (ako som to sama nazvala :D). Nakoniec však vždy to najlepšie, nie? A presne preto vám prinášam recenziu na najnovšie výrobky od Nivei, ktoré mi prišli v neskutočne krásnom balení a sama som neverila. Ja niekedy naozaj nechápem, akí originálni ľudia musia v Nivei byť, lebo ich balíčky mi vždy urobia neskutočnú radosť a neverím ani vlastným očiam, ako sú zabalené alebo čo je v nich pribalené. Veď sa len pozrite sami, ako mi najnovší balíček prišiel.
Presne tak. V balíčku boli samé pierka! :) 
V balíčku sa nachádzali nové "príchute" balzamov Labellino, ktoré som si veľmi obľúbila. Doma už mám dvoje a tieto sa mi zapáčili hneď. Fialový je kombináciou čučoriedky a čerešňového kvetu, zlatý je vanilkový a zeleno-modrý je kombinácia kokosu a Aloe vera. Všetky tri voňajú naozaj krásne a takisto aj vyzerajú! Pery perfektne hydratujú a nezanechávajú na nich taký ten nepríjemný "povlak", ktorý je na nich veľmi dlho. Práve preto si často pery natriem Labellom a potom si ich narúžujem nejakým rúžom. Nikdy sa nestane, že by sa mi pery z týchto balzamov nejako moc mastili alebo že by mi vadili. Ak aj vy hľadáte nejaké dobré balzamy, určite stavte na Labellino.
Niečo nové, čo prináša Nivea sú ich nové penové "telové mlieka". Ja som ich samozrejme hneď vyskúšala, pretože som bola zvedavá, na akom princípe fungujú a ako sa vôbec vstrebú do pokožky. Či hydratujú a či sa jednoducho vedia vyrovnať klasickým telovým mliekam. Ja môžem sama za seba povedať, že klasické krémové telové mlieka nechávam teraz zatvorené v kozmetickej skrinke a na veľmi dlho ich vystriedali tieto telové peny. Je to niečo perfektné! Na pokožku sa veľmi jednoducho natierajú, rýchlo sa vstrebú a perfektne hydratujú. A to som nespomínala ešte tú krásnu vôňu.. Ružová pena vonia po divokej maline a bielom čaji a zelená pena po uhorke a čaji Matcha. Obe vône sú perfektné a ja si niekedy neviem vybrať, ktorú si mám vziať. 
Tieto novinky od Nivei ma neskutočne potešili, rovnako ako aj celý balíček. A čo vy? Vyskúšate nejaké z najnovších výrobkov? :) 

6 komentárov :

  1. Páni, všechno vypadá moc hezky a to balení, nádhera :) Balzámy na rty miluju, takže tyhle mi určitě nesmí chybět :) a tělová mléka taky vypadají moc zajímavě :)

    everyday-lifecz.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta pěna mě docela zaujala :D mají pěknou edici ted! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásný balíček, povedlo se jim to :) Tyhle balzámy bych taky někdy ráda vyzkoušela a pěna musí být taky super :)
    MyGoldenMind

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nivea is always a great choice!
    xx

    http://www.mybeautrip.com

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak ty produkty vypadají fakt dobře. Niveu mám moc ráda a věřím, že tyto novinky budou stát za to.

    Somethingbykate

    OdpovedaťOdstrániť